Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
kojota - напреднал
Значи имам теч в банята - по точно аз причнявам теча на комшията отдолу . Генерален ремонт на банята ще правя на пролет - в момента е с мозайка на пода и стените блажна боя . Та въпроса ми е как най ефективно да уплътня фугите за да не тече на човека - да изкараме зимата ?! Гледах разни методи с болкид и други разни работи
http://www.alpinist.hit.bg/Fugi.htm#how
Знам че това е за външни фуги - но нестава ли за вътре ?!

Благодаря предварително !
velsi - Почетен майстор
А установихте ли откъде точно е теча? Каквото и да слагате едва ли ще спре водата. По добре разкъртете и сменете това, което тече. Пък напролет повече.
kojota - напреднал
Няма спукани тръби - въпро се 4е като пусна душа да тече повече време - примерно днес жената е прала едно перде и е обливало доста обилно с вода - и тогава протича надолу не че има спукани тръби или нещо такова ?!
Просто по вугата между стената и пода някъде се спуска надолу !
velsi - Почетен майстор
Щом е така.... силикон....
masteradmin - майстор
И аз така мисля санитерен силикон, но задължително чакаи да изсъхне банята преди да нанасяш силикона и го остави да съхне поне 24часа, за да има резултат.
kojota - напреднал
Благодаря за съветите - а да попитам - какво мислите за течно стъкло ?!
Аз си мислех да мина първо с течно стъкло и после отгоре със силикон ?!
velsi - Почетен майстор
Не се занимавай с това течно стъкло. То няма никаква еластичност. В най-добрия случай ще се напука или пък ще се отлепи и пак ще тече. Мажи обилно със силикон и това е.

Тема "Теч в банята ! - СПЕШНО" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: