• 1
  • 2
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
egx - специалист
От снощи пред блока до контейнера е затрупано с боклуци и по груби сметки е към 3-4 квадрата.Мой съседи са го закъсали и по слуховете доста яко.Говори се, че мъжа на тяхната дъщеря е продал апартамента им без тяхното знание.Преди ден товариха покъщнина, защото новите собственици им били дали някакъв ултиматум да се изнесат.Познавам момичето от малък, майката й бегло, а баща и почина преди година - две.Беше възрастен.Познавам бегло и въпросния "мъж".Та да се върна.След изнасянето остана една огромно купчина отвън, която клошари, кучета , вятър , разнасят спокойно.От 5 сутринта до...........не знам и аз колко, не съм спал и слушах как навън цари оживление сред камарата боклук.Отделно между етажите е оставено едно количество, което предполагам на по-късен етап ще си приберат (само предполагам).Та............какво да правя по дяволите.От една страна искам да се обадя и да кажа, знам кой направи цялото това мазало, от друга страна не мога.Чудя се дали въобще ако се обадя на някой ще има полза и най-вече се надявам боклукчиите утре да се организират и да почистят, че ако едно нещо ми харесва от изборите насам са тия новите дето събират боклуците пред нас.Старите хич ги нямаше.
Spokoiniq - майстор
Общината има инспекторат, като се обадиш са уникално бързи , поне за Лозенец, Изток и Гео Милев.Идват и след тях са ония с камионите.Отделно като кажеш откъде е боклука(ако е строителен,разбира се, ако е покъщнина си е ОК) веднага пердашат глоби.
egx - специалист
Познай кого намерих в Неделя
Osiris - специалист
Знам на големия сом дядо му :lol: :lцl: :sauf:
иначе лошо за съседите трабва да се внимава на никой не може да се вярва в днешно време :?
silllveto - Майсторица
Дай на някой циганин 20 лв. и ще изнесе всичко.
Нашият вход всяка година се сдобива с ново "обзавеждане" между етажите и като викнем циганите те си взимат каквото им харесва, другото изхвърлят.
egx - специалист
надявам се не говориш сериозно с това да го запаля.Иначе звъннах на 987-55-55 и след по-малко то 5 минути ми се обади инспекторката на моя район и ми каза , че току що е минала и е видяла за какво става дума, но просто трябва да се изчакаха снега да се стопи, за да може да се почисти.Общо взето беше мн. любезна и мила жена и ме увери, че няма да бъде забравен сигнала.
egx - специалист
Днес дойдоха една група и почистиха половината, но явно натрупалия сняг ги спря и оставиха другата половина.Ако се наложи, като се разтопи снега, ще звънна пак и е така.
egx - специалист
Днес са се възползвали от дъжда, който разтопи снега и са почистили останалото.Общо взето темата приключи.И вие може да използвате горния телефон за подобни нередности, както и за дупки по улицата и т.н.
pavkatay - майстор
ей това е -софия си е софия. а ние тука в провинцията още влакове взривяваме .....и си говорим на 'другарю' :-D
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... highlight=
  • 1
  • 2

Тема "3 квадрата с боклук - какво да ги правя съседите ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: