Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
spro - специалист
Здравейте колеги,
Доста време мина от както за последно е засегната темата с PVC дограмите,позачетох се..., а на мен ми предстои смяна на такава. Като цяло без да влизаме в подробности ща съпоставя няколко марки, бихте ли ме посъветвали коя да избера?
Кomerling vs Rehau ? -
Rehau vs Profilink ? -
Благодаря ви.
comunikator - специалист
Според мен от тези избори аз бих се спрял на Рехау
spro - специалист
Здравей, а защо, нали уж Комерлинг са по-висок клас и по-скъпи?
Събирам само съвети не съм предразположен към спор или други глупости.
tarlyo - специалист
Ако разполагаш с пари - Саламандър, Кьомерлинг, Века, Шуко
Компромис - Рехау, Трокал
Български - Профилинк, Вива Пласт
Chefo77 - майстор
А към коя група спада Plustec/Alumil ?
tarlyo - специалист
Ако може да се вярва на търг. представител на Алумил, са оригинални немски, по поръчка на Алумил. Иначе профила е доста сериозен, но и не е евтин. Не съм го ползвал.
comunikator - специалист
Всичко около Алумил е гръцко нищо немско няма.
comunikator - специалист
Как може да слагаш Рехау и Трокал в една категория [-(
spro - специалист
[*]Здравей колега, виждам че се занимаваш с дограми. Моля би ли ме посъветвал по-конкретно в моя случай. Имам актуални предложения и от Кьомерлинг и от Рехау - Стройко ми дойде бонус.
Остъклявам тераса и заменям съществуващ прозорец Вайс профил - който ми излезе през носа както с първоначалната си цена, така и в последствие ("майсторите" които поставиха дограмата не можаха да си я регулират 5 пъти х20 кинта на идване...та вие яко по време на вятър, и по същия повод пуска шума от преминаващите под мен рейсове и сие).
Та прилагам един файл дето ги има нещата по-детайлно.

Прикачен файл

сравнение1-1.jpg
svetliopi44 - Чирак...
Аз съм мног доволен от шукото ... има и хубав дизайн ... с троен стъклопакет не прпуска никакъв шум а съм на 1 ет близо до метростанция... обкова и заключването също е класи над другите (мое мнение) ... та разгледай не се хвърляи на определени марки прфили .

Тема "PVC дограма - кой да избера?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: