Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
bluelemon - специалист
Еми счупих се да търся и или не знаят какво е или няма. От Пловдив съм и ако някой знае от къде мога да си купя ще съм много благодарен. Търсих метални ама вече на всякакви съм навит. Ще дистанцирам две стъкла да стане като рамка и между стъклата ще има снимка.
8180 - майстор
Колко ще дистанционираш.
За 1-1,5см виж в маг. за мебелни аксесоари. Попитай и за рафтоносачи - някои се приспособяват с малко фантазия.
Вар. 2 - Рекл. фирма Васкони - по-рано имаха магазин при Вас. Имат сайт, но носачите са им ново и май ги няма качени там.. Работят и с куриери.
Вар. 3 . Купуваш си готова втулка с подходяща вътрешна резба. Режеш на размер (дистаницията). Навиваш някакви декоретивни винтове или шпилки и глухи гаики неръждавеика (никел). Ако те устройва дизайна вместо втулки, ползваш гайки. Може и "коларски" болт - стъкло - някаква дистаниция - стъкло - гайка.
Не казваш, това ще виси ли или за стена.
bluelemon - специалист
Здрасти, ами значи за стена е. За васкони работата ми е ясна одеве им звънях имат Италиански много са готини само че 60лв комплекта :shock: а пък и нямат магазин тук. Аз също мислих да приспособявам нещо само дето тука положението е много куцо. Баси града чесно. Един свестен магазин за крепежи не съм намерил. Или ако си харесам нещо имад два три рамера и толкос. Със глухи гайки бях решил да го правя, но се утрепах да търся комбиниран болт (видия/резба) или няма или са комплект. Неска ми казаха още един магазин за крепежи ще ида да видя и там. То е малко специфично че не е точно стена а коминно тяло и ще тръся дюбели за итонг от тия металните. Мерси все пак за информацията.
Стоянски - напреднал
Различни по размери и цвят дистанционери и държачи
за стъклени и други плоскости:
http://www.microasu.com/holders.htm
Takezo Sensey - модератор
назнам тези за стълкопакетите ще ти свършат ли работа

Тема "Дистанционери, къде?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: