Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
Celeborn - специалист
Здеавейте :roll:
Имам си едни 60 квадрата бетонови плочи постлани около къщата, но смятам да ги сменям с нещо по-хубаво, тъй като не са първа хубост.
Разгледах доста камък тия дни и нищо не ми хареса освен риолита при мои съседи. Прочетох, че е доста подходящ за настилки като здравина и устойчивост, но също така имам предишен спомен от някъде, че с него се работи трудно.
Та конкретно да попитам - някой имал ли си е вземане-даване с такъв камък и дали би могъл да сподели мнение за работата с него.
И също така дали го е мяркал из София, тъй като по складовете никъде нямаше такова нещо, а в Интернет намирам единствено фирми в Пловдив, Стара Загора и Рудозем. Не знам дали ще се навият само за 60 квадрата, а и ми се иска да видя и камъка преди това... но няма много време да ходя до там, тъй като започвам дрежана от утре...
Самите съседи не знаят от къде е, тъй като са купували къщата, а старият собственик не бил отдавна в България.
За справка - проверил съм повечето складове по Околовръсното от Люлин до Младост.

Тема "Риолит като настилка?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: