• 1
  • 2
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
maxuel82 - специалист
Къде има стругари в Пловдив ? Интересува ме по-точно за Изгрев и Тракия но може и другаде !Питам защото днес ходих къде ли не - е неможах да намеря ? Питам за "гаражни" стругари не за цехове ,че там е дълга и широка да ти направят нещо !А е и доста скъпо ! Ако някой знае нека сподели ? :idea:
ZEDYCUS - майстор
Здравей, ползвал съм услугите на двама стругари като и двамата вършат работа. Единия се намира преди подлеза на Жп линията в квартал Прослав -стопанския двор отдясно. Оборудвани са много добре откъм машини имат фрези, стругове и штос машини за канали на шпонки и не само. Другия майстор е до магазин Маркита. Но има само струг. Дано съм помогнал. :)
maxuel82 - специалист
Благодаря ! :wink: Исках да питам дали няма по-близо до мен -в Изгрев или Тракия но и това ми върши работа !
Армагедон - специалист
Срещу Бриколажа има улица, която води до централния офис на ВиК. Преди входа на ВиК има автосервиз със стругар, който съм ползвал.
Успех :!:
krazz - специалист
Стругари бол, майстори кът, плащачи ептен няма! А на всичко отгоре и творците са на изчезване! Само битовизми!
miliad - майстор
В Изгрев на ул Владая в едни метални бараки работи един. Срещу завод "Възход".До него има пункт за изкупуване на хартия. Не винаги е там но има телефон написан отвън.
На ул Михаил Такев, в часта коята завършва като тупик към бул Хр. Ботев/кръстовището на ВСИ/ има един друг. Работи в едно малко помещение като гараж. Има си табели в района.
ZEDYCUS - майстор
Милиад, то човека не търси стругар. :lol: По скоро май се оплаква, че няма платежоспособни клиенти. Или има такива без въображение и му предлагат монотонни задачи. :wink:
miliad - майстор
Аз, краз го разбрах ква му е болката.Видях и датата на въпроса, ма бях пуснал отговора вече. И нали си е информация все пак, го оставих не го изтрих :?
krazz - специалист
Е все пак ако сте на зор и е нещо сериозно не се срамувайте да попитате! Може и да помогна!
krazz аз не съм на зор, но искам да те питам нещо (и не искам да питам публично). За съжаление още не са ми активни личните съобщения, така трябва да намерим друг начин за контакт (пиши ми на лични как да се свържем).
  • 1
  • 2

Тема "Стругарски услуги в Пловдив ?" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: