• 1
  • 2
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
dobcho_vn - специалист
Здравейте, тея дни започнах реконструкция на къщата ми на село.И както при всеки ремонт се почва с къртене до тухла.Дотук всичко добре.Всички боклук го събрахме в 251 чувалчета напълнени на около 65-70 % от капацитета им.И понеже нямам собствен транспорт се обърнах към една бригада за извозването на боклука.И тук идва шока.
Офертата е 5 лв. за товарене и 5 лв. за извозване.И туй само за един чувал :shock: Демек 2510 лв. за единия боклук :shock:
Е питам аз туй нормални цени ли са ???
peter_m - специалист
Поне може ти да ги натовариш, за да ти излезне 2 пъти по-ефтино ... :lol:
Може да са ти отрязали главата (от кръста) защото не им се занимава по някаква причина :?
smlxl - специалист
Ами като не са нормални - не се съгласяваш. Ако нямаш друг избор - плащаш 2510 лв. :shock: А между другото, щом са ти я поискали тази цена явно са преценили отрано, че те са ти единствената опция... :?
piron45 - майстор
Това си е жив обир.
На твое място ще си хвана един камион от таксиметровите, който за 20-30лв ще ти прекара боклука, остава само да си го натовариш сам или с приятели.

При ремонта на моята къща съм дал около 800лв на цигани с каруци да ми изкарват боклука че няма къде да го трупам, при теб е по лесно щом си го събрал в чувалчета.
dobcho_vn - специалист
@peter_m не, че не ми се занимава, а защото докато друг се занимава с боклука аз ще мога да свърша друга работа (примерно да опъна жиците за инсталацията).
@smlxl да не съм луд да се съглася.Теглих им една и с ремаркето на комшията го извозихме.
Просто исках да споделя с вас една история на един жив и нагъл обир.
peter_m - специалист
dobcho_vn написа:
@peter_m не, че не ми се занимава, а защото докато друг се занимава с боклука аз ще мога да свърша друга работа (примерно да опъна жиците за инсталацията).
Имах в предвид, че на тях може да не им се е занимавало (примерно са много заети) и за да не ти откажат са те отказали с висока цена. А ако случайно се съгласиш ...

Другия момент е, че за толкова пари можеш да си купиш кола и сам да си го извозиш :lol:
smlxl - специалист
peter_m написа:
Другия момент е, че за толкова пари можеш да си купиш кола и сам да си го извозиш :lol:
:idea: :thumbs:
gandonov - специалист
Преди два месеца извозих строителни отпадъци от къщата ми, която е на 15 км. от София.
Наех контейнер 4куб.м., който ми беше оставен за 3 дни. Направих един "Ленински съботник" и с приятели го напълних за няколко часа. На следващия ден дойдоха да го приберат.

Цената беше 110лв.
По принцип цената за извозване на 4куб.м. отпадъци в рамките на София е 70-80лв. За допълнителните километри се пазариш. Офертите в моя случай бяха от 110 до 130лв.

Мисля, че за 2500лв. ще извозиш всички къщи в селото ти. :)
mladkal - майстор
Всяка една фирма, която управлява сметосъбирането и сметоизвозването в дадено населено място се предлага и тази услуга: Докрване на контейнер (различни по кубатура) поставянето му на определено място( това вие си го уговаряте с оглед за удобство, но да не пречи на никого) и извозването му сле определено време (отново с предварителна уговорка)
В Стара Загора съм ползвал на Нелсен Чистота и останах доволен от услугата. Цената бе 80лв. Свалянето от първи етаж и поставянето на чувалите и боклуците в контейнера се извърши от мен и компания.
danovsky - специалист
Подкрепям Mladkal,при цена от 70-80лв.за 4 кубиков контейнер от "частниците",от общината ми изкараха боклука за 40лв.
  • 1
  • 2

Тема "Извозване на боклук" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: