Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
acidized - помощник
Там където се съединяват алуминиевите лайсни на барплота се получават остри ъгли, които драскат при минаване. Има ли някакав начин да поправя този дефект. Също така при съединяването се получава малка пролука, която искам да закрия. Благодаря предварително
Тани - модератор
Ако дадеш някоя снимка , може и да помогнем , но в момента лично аз не мога да си представя точно за какви лайсни говориш!
masteradmin - майстор
Заравняват се най-добре с флекс като допреш диска внимателно отстрани.
acidized - помощник
Kuhnenskiq plot ima aluminiev kant otstrani, tam kydeto se syedinqvat kanta na prednata strana s tozi na stranicata se poluchava ostyr ugul, sushto taka se poluchava i malka cepnatina, ne sa dobre napasnati qvno. Moje bi moje da zalepq element vurhu ugulcheto na plota? Ako imate oshte idei pishete.
Тани - модератор
ПИШИ НА КИРИЛИЦА!

За тази лайсна ли става въпрос?

Прикачен файл

Изобр.001.jpg
Изобр.001.jpg (39.47 KиБ) Видяна 2703 пъти
acidized - помощник
Ruba e opisan s bqloto krugche, kudeto se svurzvat dvat aluminioevi kanta. Pri men tozi rub e mnogo ostur i si lichi svruzkata mejdu kantovete (malka cepnatina)
Тани - модератор
Няма да отговарям на коментари различни от кирилица и призовавам всички за същото!

Тема "Барплота в кухнята ми има много остри ъгли, как да ...." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: