• 1
  • 2
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
:? Моля спешно за съвет! Направихме си топлоизолация на външните стени и съответно сложиха козирки над изолацията,но оттогава имам проблем със съседката над нас.Когато вали дъжд - тропотът от капките по ламарината се чувал невъобразимо у тях...Стана страшно:))) Извикахме момчетата от фирмата,която ни прави изолацията и те покриха козирките с IZOMAX... Според съседката още имало какво да се желае...почти все едно нищо не сме направили,а разликата е огромна мисля :? КАКВО МОГА ОЩЕ ДА НАПРАВЯ? ПОСЪВЕТВАЙТЕ МЕ,МОЛЯ!
nerizamf - напреднал
залепи една уплътнителна лента за гипсокартон тя е от мека пореста гума, самозалепваща е.
Благодаря за съвета,не съм специалист,но мисля,че и това нямя да помогне :cry: Единият вариант,който ми педложиха бе да удължат козирките на покрива на блока(ние сме на 3тия от 6).Смятам обаче,че така проблема няма да се разреши,тъй като освен всичко друго ще писнат и другите съседи... :x Другият вариант е да махна козирките и да се измаже отгоре с мазилка ли? изомакс ли? чудо ли?
Ако ги махнем обаче няма ли да ми замине изолацията? :?
adonis - специалист
Кажи на съседката да се пресегне от своя прозирец и и дай тя да залепи тези ленти :-D :wink: Може и да решиш проблема така....
Между другото- премести си колата да не е под прозореца :-D
Извинявам се за несериозния отговор
8180 - майстор
nerizamf написа:
залепи една уплътнителна лента за гипсокартон тя е от мека пореста гума, самозалепваща е.
Ако може линкче или др. инфо за тази лента.
nerizamf - напреднал
Лентата си е от системата за сухо строителство, ширина според профилите.
walko - специалист
На мен така ми тропаше перваза на прозореца и аз му залепих със силикон "Воалит"(май така се казваше новият материал за покриви,като керемиди е)-харесах си със синя посипка, има и други цветове. (Ако не помогне: Толуол се нитрира с азотна киселина в присъствието на малко солна за катализатор-само после не разклащай шишето с готовия продукт, а го подари на съседката :snakeman: :feuer: )
Justy - майстор
nerizamf написа:
Тази лента я залепи на устата на съседката. Ненормалници на този свят - колкото искаш. Твоята козирка е на нивото на пода и - ще и дрънчи друг път - дрънчи и нещо в главата. Колко такива козирки имаме в блока - ей богу не съм чул такива претенции.
Tehni4oR - напреднал
Чиста завист и простотия , каквото и да направиш тя пак няма да е доволна - така, че и дай "свободно" :lol:
Justy - майстор
Tehni4oR написа:
Чиста завист и простотия , каквото и да направиш тя пак няма да е доволна - така, че и дай "свободно" :lol:
Нали знаеш - завистта и простотията - почивен ден нямат :lol:
  • 1
  • 2

Тема "Козирките на изолацията ме скараха със съседката!?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: