Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
ЗДРАВЕЙТЕ,
ОТ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ СЕ РОВИЧКАМ ИЗ САЙТА И МИ ХАРЕСА МНОГО ,НЕ САМО НА МЕН АМИ И НА ДОСТА КОЛЕГИ И КОЛЕЖКИ ПРОВОКИРА МЕ ЗАПОЧНАТ РЕМОНТ У ДОМА
РЕШИХМЕ ДА ЗАМЕНИМ ДЪРВЕНА ДОГРАМА В ПАНЕЛКА С ПВС НО ИМАМЕ ВЪНШНИ РОЛЕТНИ ЩОРИ И ИСКАМЕ ДА ГИ ЗАПАЗИМ ЗАЩОТО ПРОЗОРЦИТЕ СА ЮЖНИ МНОГО ПЕЧЕ ЛЯТОТО И КОГАТО ГИ ПУСНЕМ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ СТАВА ДОСТАТЪЧНО ТЪМНО И СИНЪТ МИ КОЙТО РАБОТИ НА СМЕНИ Е МНОГО ДОВОЛЕН
НО НИКОЙ ОТ МАЙСТОРИТЕ КОИТО ПИТАХМЕ НЕ НИ ПРЕПОРЪЧА ДА НАДУПЧИМ ПВС ТО ЗА ДА ГИ ЗАКРЕПИМ
А И ВЪЖЕНЦАТА ТРЯБВА ДА МИНАТ ОТ ВЪТРЕ ИЛИ ДА СЕ НАДУПЧИ КАСАТА :? МОЛЯ ВИ ЗА ПРЕДЛОЖЕНИЯ ИЛИ РЕШЕНИЕ НА КАЗУСА ИЛИ ПЪК ПРОСТО ЗА МНЕНИЕ :roll: БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ОТЗОВАЛИ СЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО :wink:
velsi - Почетен майстор
Монтирал съм такива прозорци с външни ролетни щори. Няма нищо страшно в това, че ще се надупчи касата. Нито става грозно, нито от това ще пострадат чак толкова изолационните качества на прозореца. Добра идея е след като прозореца е поръчан и изработен да се закара във фирмата за щори и да се монтира щората преди монтажа на прозореца. Става по-лесно, особено ако е висок етаж. Ако се монтира първо прозореца после фирмите за щори не им се занимава, защото те мразят да слагат на ПВЦ прозорци и трудно ще намерите кой да се навие.

Ако обичаш пиши с малки букви.
Любо - специалист
аз си слагах в последствие защото зимата които ти каже че стъклото не прави конденз те лъже.така че със щорите хем намаля конденза хем не пече.
успех
Тани - модератор
Любо написа:
аз си слагах в последствие защото зимата които ти каже че стъклото не прави конденз те лъже.така че със щорите хем намаля конденза хем не пече.
успех
А с какъв стъклопакет си ?
благодаря Ви за отговорите и извинявайте за големите букви искат да ме убедят че не бивало да се слагат на пвс защото кутията на щорите горе където се навиват задържала вода и прониквало през пвс то.
мислите ли че ще можем да се справим сами без майстор с поставянето им после живеем на пети етаж и фирмата за пвс то са категорични
че губим и гаранцията :?
успешен ден на всички и приятни празници :-D
velsi - Почетен майстор
Можете да се справите, ако ви покаже някой как. А тези с гаранцията...
MASTER - специалист
Няма никакъв проблем да се сложат старите щори на нов прозорец.
Единствено трябва да се съобрази размера на щорите, за да се конструира новия прозорец по тях. Това води до известно неудобство, тъй като прозореца се прави по щорите, а не по "светлия" отвор. Най вероятно е да се наложи малко по дебело подмазване.

Тема "ПРОБЛЕМ И ПВС И ВЪНШНИ ЩОРИ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: