Здравейте!
Предстои ни ремонт
.... и понеже по стените има мухъл, ми се иска преди да ги боядисаме, да сложим от това "термокерамично покритие", за което се говори в статията: http://www.napravisam.bg/index.php?id=visuals&sid=166
Понеже ще си го правим сами, та искам да събера малко повечко информация.
1.Дали ще е против правилата, ако някой напише марката, която трябва да търсим?
2.Имам и питане относно това, ако не се боядисват целите стени, а само участъци от тях с термокерамичното покритие. После, като се поставя боята (мислим да е латекс или от тези новите - "силиконови", дето могат да се мият), дали няма да се получи видима разлика в цветовете? Понеже в цитираната по-горе статия пише: "Готовата повърхност е леко релефна, много приятна на външен вид." Това, "релефното", дали няма да пречупва светлината по различен начин от останалата част на стената?
Предстои ни ремонт

Понеже ще си го правим сами, та искам да събера малко повечко информация.
1.Дали ще е против правилата, ако някой напише марката, която трябва да търсим?
2.Имам и питане относно това, ако не се боядисват целите стени, а само участъци от тях с термокерамичното покритие. После, като се поставя боята (мислим да е латекс или от тези новите - "силиконови", дето могат да се мият), дали няма да се получи видима разлика в цветовете? Понеже в цитираната по-горе статия пише: "Готовата повърхност е леко релефна, много приятна на външен вид." Това, "релефното", дали няма да пречупва светлината по различен начин от останалата част на стената?