Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
Купих си прахоуловител (за дърводелски цели), но ще ми трябват преходници за да мога да го свързвам към машините. Шлауха е ф100. Та къде бих могъл да намеря преходници към ф35 или ф60- 65 примерно? А също и маркучи на метър...
stiv1961 - майстор
В този магазин ще намериш всичко необходимо :-D
Извинявам се ама не се сдържах. Колеги, като питате нещо посочвайте поне района от който сте, бе. Тук има много малко гадатели и аз съм един от тях. От София си, нали?
stiv1961 - майстор
В нашия цех използвахме фитинги за канализация / от оранжевите/
http://flowcontrol.bg/showroom/pvc-trab ... -i-prehodi
П.П. Всичко се върти около Софето :-D
velsi - Почетен майстор
Ами направете си го бе хора. Омръзна ми от такива, които се регистрират във форум НАПРАВИ СИ САМ, за да попитат откъде да си купят нещо готово.
ZEDYCUS - майстор
velsi
Ами направете си го бе хора. Омръзна ми от такива, които се регистрират във форум НАПРАВИ СИ САМ, за да попитат откъде да си купят нещо готово.
Тъй е, прав си. Иска се малко въображение и ръцете да не са навряни някъде. Ей тъй реших навремето такъв казус с ламарина и телоподаващо.
Изображение
velsi написа:
Първо, не ме познаваш и не знаеш защо съм се регистрирал във форума, защо трябваше веднага да ми скачаш?!
Тепърва имам какво да показвам и да бъда полезен!
И защо да не попитам...?? Ето човека ми даде насока, днес купих фитинги от Практикер и ще си направя една гъвкава система с която ще обслужвам няколко машини.. Обзавеждам си работилничка.
А колко работи съм си направил сам (почти цял апартамент) нямаш си идея, само с четене- без да се регистрирам във форума! И да преча и нахалствам........

Бъдете здрави!
velsi - Почетен майстор
Е, не го приемай лично. Най-малкото пък съм искал да прозвучи като обида. Говоря по принцип, а твоята тема се яви като повод. Пък ти като има какво да покажеш, покажи го. Ще се радваме да го видим.

Тема "Преходник за прахоуловител" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: