Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
OwnerBG - специалист
Взех едни нощви но са пропукани и малко проядени. Какъв е начина да ги възстановя за да ги използвам по предназначение.

Прикачен файл

IMG_0137_151x113.jpg
IMG_0137_151x113.jpg (16.49 KиБ) Видяна 1728 пъти

Прикачен файл

IMG_0135_151x113.jpg
IMG_0135_151x113.jpg (15.81 KиБ) Видяна 1728 пъти

Прикачен файл

IMG_0139_151x113.jpg
IMG_0139_151x113.jpg (15.94 KиБ) Видяна 1728 пъти
Johny - майстор
Чак по предназначение нада ли ще ги ползваш. Освен за Великден жената да замеси 10-12 козунака :-D . Майка ми по толкова месеше едно време.
По същество - имам една такава "древна" масичка /"сения" й казват по нашия край/ със същия проблем. Изшкурих я хубаво, след това грунд, лак и сега ми краси вилата. Можеш да шпакловаш предварително с много дребни дървени стърготини смесени със специална смола /и двете ги има при паркетаджиите/, но едва ли ще изглежда по-добре.
Успех!
OwnerBG - специалист
Johny написа:
Чак по предназначение нада ли ще ги ползваш. Освен за Великден жената да замеси 10-12 козунака :-D . Майка ми по толкова месеше едно време.
По същество - имам една такава "древна" масичка /"сения" й казват по нашия край/ със същия проблем. Изшкурих я хубаво, след това грунд, лак и сега ми краси вилата. Можеш да шпакловаш предварително с много дребни дървени стърготини смесени със специална смола /и двете ги има при паркетаджиите/, но едва ли ще изглежда по-добре.
Успех!

До лакиране се надявам да не се стигне. Ще обиколя паркетаджиите. Благодаря за идеята.

Тема "Възстановяване на нощви" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: