Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
255388 - специалист
Здравейте, трябва ми препоръка за фирма, която се занимава с лазерно рязане на метали в София на сносни цени. Трябва ми за няколко отвора в метални плоскости, като се изисква точност. Ако сте доволни от някоя фирма, дайте сайт или координати. :)
8180 - майстор
Ми то има метали, има дебелини, има лазери, има и др. видове рязания (според случая), има и фирми в Сф, а също така и Търсачка във Форума:
search.php?keywords=%D0%BB%D0%B0%D0%B7%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE+%D1%80%D1%8F%D0%B7%D0%B0%D0%BD%D0%B5&terms=all&author=&sc=1&sf=all&sk=t&sd=d&sr=posts&st=0&ch=300&t=0&submit=%D0%A2%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B5
smlxl - специалист
PROMEX - гр.София
promex.bg
Чувал съм добри отзиви, не съм ги ползвал.
Успех!
255388 - специалист
Свърших работата във фирма Булгарлазер. Голям + за тях. Бързина, ниски цени и коректно отношение. За моята работа ми излезе 6лв. с ДДС (34см срез, но минималната поръчка е 5лв. без ДДС).
mavryt4o - майстор
някой ако разбира от лазерно рязане дали може да ми каже ако ида на нясто с този чертеж ще ми изработят шаблона 4мм стомана свалих го от интернет но незнам дали ще върши работа това са данните Шаблон ласточкин хвост, полная длина 450 мм. Два профиля: шаг 18 мм, втулка 12.7 мм, фреза 9315, толщина заготовок от 7.5 мм (вылет фрезы 6.4 мм) и шаг 25 мм, втулка 17 мм, фреза 9316, толщина заготовок от 10.5 мм (вылет фрезы 9.2 мм

Прикачен файл

ds-3.gif
ds-3.gif (5.31 KиБ) Видяна 4095 пъти
8180 - майстор
mavryt4o написа:
някой ако разбира от лазерно рязане дали може да ми каже
Според мен - НЕ или не толкова лесно.
Файлът ти е в gif формат, т.е растерен, а подобни рязания изискват ВЕКТОРНИ файлове - dwg, ai, cdr, eps и др.
Най-добре консултирай предварително. За 4мм стомана споменатата фирма става.
Погледни в сайта-източник дали няма някой от упоменатите формати.

Тема "Лазерно рязане - София Къде?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: