Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
koleva83 - специалист
за малки стъклокерамични плочки.
:?
shotik - майстор
Дано не се приеме за реклама ,но аз бих работил с Поксипол.Става твърдо лепило и може да се обработва след втвърдяване с пила ,шкурка или ножовка,ако трябва рязане,може да се боядисва върху него.
jekasus - майстор
10м2 ли ще се лепи? или повече :?
EDI - майстор
Няма да стане с 12-13 лева.От СМ 17 нагоре трябва да ползваш.Отива към 33 лева за торба.По-надолу има голям риск да паднат скоро.ТЕРАЗИД-ското СТ110 е към 30 лева.Има на ВЕБЕР, на ЕВРОМИКС, там цените са малко по-ниски, около 15-20 лева за торба и тях ги дават за стъклокерамика, но не знам как са.И МОМЕНТ имат подходящи лепила, но за по-малки количества плочки, иначе идва скъпо.
koleva83 - специалист
jekasus написа:
10м2 ли ще се лепи? или повече :?

Четири квадрата
ralev - специалист
Хубаво лепило за съклокерамика съм взимал от Нола7, на BASF около 60лв 25кг. бяло. Пробвах с бяло флексово лепило за по евтино. но се оказа че ги не лепи плочките.
VLADO66 - майстор
Колева,каква е основата върху която ще се лепи?
jekasus - майстор
Крива, на пълнеж ще се кара :lol:
Две по 5 кг Боро-флекс бял влизат в бюджета. Терена трябва да е равен, все пак се нанася с маламашка 4мм или5мм.
koleva83 - специалист
VLADO66 написа:
Колева,каква е основата върху която ще се лепи?

Кръгла колона от кофражна тръба от целулоза, намазана с двукомпонентна хидроизолация
VLADO66 - майстор
Полиуретанов уплътнител PU 25 или 50, първия се нанася с обикновен пистолет за силикон и е в обсега на умения на една дама.

Тема "Предложете ми добро лепило" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: