• 1
  • 2
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
skarlet_x - специалист
Бих искала да ми препоръчате декоративно покритие за таван без гипсокартон обаче.Тавана е от дъски.Идеята е дъсчения таван да се скрие. :?
Тани - модератор
А какво мислиш за растерния? Този на паната.
Emerald - модератор
Скарлет, защо ще криете дъсчения таван? :shock: Хората правят изкуствени от ламинат... Дай снимка да го видим този таван! :?
skarlet_x - специалист
Тани написа:
А какво мислиш за растерния? Този на паната.
:? Извинявай, но не се сещам какво точно имаш предвид. Би ли ми обяснил по подробно :wink:
skarlet_x - специалист
Emerald написа:
Скарлет, защо ще криете дъсчения таван? :shock: Хората правят изкуствени от ламинат... Дай снимка да го видим този таван! :?
За съжаление Emerald, нямам снимка на тавана.Ще се опитам да го опиша малко по- подробно. Става въпрос за таван на лятна кухня.На времето са го направили от шпертплатови плоскости закрепени с тънки летви във формата на решетка от по- големи квадрати. Таванът е боядисан с блажна боя. Би ли ми предложила вариант :)
skarlet_x - специалист
Благодаря, но по горе написах без идеи с гипсокартон и подобни материали.
А за лятна кухня не мисля че това е подходящо :?
velsi - Почетен майстор
В този случай остава единствено пак дърво, но не шперплат, а истинска масивна дървесина. Нещо като това:

Изображение
Стефан - майстор
velsi, това от твоята снимка повече ми прилича на сауна, бе брато :? :lol: И въобще не ми прилича на лятна кухня :?
velsi - Почетен майстор
Да, сауна е. Исках да покажа твоята тераса, но не намерих снимката. Идеята е да илюстрирам за какво става дума.
  • 1
  • 2

Тема "Декоративно покритие за таван." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: