• 1
  • 2
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
Neno Er - специалист
Притежавам няколко обикновени телефона с шайба.
Какво може да се "изобрети" от тях :?:
torbalan - Дървен философ
ако са "готяни" стават за украса в някой бар :)
Neno Er - специалист
torbalan написа:
ако са "готяни" стават за украса в някой бар :)
Най–обикновени пластмасови шайбарници. :-D
Но след 100-200години ще са сигурно музейна "ценност".
torbalan - Дървен философ
ми факт е - преди да придобие "антикварна" ценност, една вещ трябва да оцелее бая годинки :)

иначе телефоните стават за някой кабинет по физика, където да се демонстрират разни принципни неща ;)
velas - специалист
Изчистваш ги основно, опаковаш във фоилио или най-добре вакуумираш в торбичка и скриваш съкровището в най-дълбокия шкаф в гардероба.
Когато унуката навърши 21г. му го подаряваш да го продаде в аукцион. Бая евро ще вземе... :)
Neno Er - специалист
leosat varna написа:
Изчистваш ги основно, опаковаш във фоилио или най-добре вакуумираш в торбичка и скриваш съкровището в най-дълбокия шкаф в гардероба.
Когато унуката навърши 21г. му го подаряваш да го продаде в аукцион. Бая евро ще вземе... :)
Става. Ще сложа и нафталин за всеки случай. :lol:
Запазил съм фотоапарат "Смаяна"–8М, който дори не е и разпечатван, но дали ще се намерят ленти след 20 години. :?
Имам и електроника: телевизори, транзистори, радиа за автомобил, но с времето електролитните кондензатори сдават багажа и едва ли ще работят. А дали ще има радио и ТВ предаватели, бъдещето ще покаже. :?:
Spokoiniq - майстор
Както имам един бакелитов Сименс с царския герб под вилката...ихааа, милионер се виждам :oops: :oops: :oops:
horgasz - специалист
Можеш да пробваш да ги превърнеш в нещо такова :cool:
sdeath - специалист
Хахах тва ще е класика Мобилен телефон с шайба :) ще избиеш конкуренцията от Нокиа ...
  • 1
  • 2

Тема "Стари телефони." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: