• 1
  • 2
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
SEV - специалист
Търся такава тръба около 50см,може да е алуминиева,черен метал,неръждавейка ,дебелината на стената 1-1,5 максимум 2 милиметра.Предложения с цена или от къде да си купя половин метър може да предлагате на 0887778653 в темата или на лични.Благодаря в аванс.
colyo - специалист
Огледай олуците, може да ти свършат работа.
SEV - специалист
colyo написа:
Огледай олуците, може да ти свършат работа.
Олиците имат един ръб във внадката,заради който ръб не ще ми върши работа тръбата.Може и дуралумин да бъде,няма значение от метала,само да не е пвц.
colyo - специалист
По принцип има тънкостенни ф100 от, които съм правил гърнета за мотори, но все ми се струва, че бяха със стена 2 или 2,5 мм и единия модел неръждавейка със сигурност беше шевна тръба.
Дай жокер за какво ще се ползва тази тръба и може би ще измислим нещо.
Можеш да се огледаш и за ауспух от мотоциклет (мах 400см3), но май и те са шевни.
lecki - специалист
Кажи за какво ще бъде може някои да се сети за рещение :idea:
SEV - специалист
Тръбата ми трябва точно за гърнето на мотоциклет(сина ми събори мотора на страната на ауспуха и на карбона му се цензура мамата),след скъсяването му,за да премахна счупената част,стана една(много шум и замисляне в ниските обороти)Мислех си ако намеря някаква тръба да въстановя гърнето,поне докато си намеря друго.
colyo - специалист
Ако не си "осрал"(извинявам се за израза) стараото гърне тотално има много варианти. Качи една снимка на актуалното състояние, за да мога да ти дам по-полезен съвет. Не си писал и марката и модела на пъркалника. Може би имам едно здраво гърне от Сузуки Катана 750 и последно като го видях преди 3 години беше много запазено. Бях решил да го слагам на старото GS500E ама така и му дойде реда.
За резервен вариант можеш да си огънеш на валци ламарина и после шев. След това топлоустойчива черна боя и си чисто нов.
SEV - специалист
Това е гърнето в момента,изглежда много добре,но с лош "звук" като на 125сс.

Прикачен файл

IMAG0081.jpg
colyo - специалист
Наистина е станало много късо. Тези дни ще проверя дали кюнеца от Катаната не е хванал крака и ако е на линия ще видим как да ти го пратя.
Ако не си бутал преградите вътре ще може да се оправи и старото само с удължаване.
  • 1
  • 2

Тема "Търся тънкостенна тръба ф100-102мм" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: