Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
Martins - специалист
Имам две оферти за изработка на врата за баня с профил на Етем е1000 и Алумил М940. Според вас кой е по-добър, като качества и визия?
tarlyo - специалист
Качеството е добро и на двата профила.
Визия - различните очи, различно гледат!

Аз - ЕТЕМ с каса Е1101, крило Е1147.
galin56 - специалист
Тъй като и аз съм стигнал до смяна на вратата на банята, за профил не мога да ти препоръчам, но ти препоръчвам да искаш да ти монтират вентилационна решетка(аз поне така реших), особено ако банята ти е без прозорец и ще слагаш и вентилатор за вентилация. От мненията които изчетох се оказа доста полезна една такава решетка, иначе става вакуум и няма как да стане обмен на въздуха в банята.
comunikator - специалист
Етема е по масивен профил,по дебел и по тежък с по качествена сглобка от Алумила - дори от към уплътнение Етема е с по качествена гума!
Spokoiniq - майстор
Разпитай и за Exalco, ако търсиш нещо по-добро, въпреки че е само баня...
marmoz - специалист
comunikator написа:
Етема е по масивен профил,по дебел и по тежък с по качествена сглобка от Алумила - дори от към уплътнение Етема е с по качествена гума!
Колега моля да не дезинформираме останалите съфорумници ,за кои серии на двете марки говориш, за кои вид сглобка /механична или пресова/........?

П.П. Остава да кажеш че и Фасадите на Етема е по-добра от Алумил и тогава те признах за пълен лаик :-D
Spokoiniq написа:
Е това си е лош избор вече,дообяснявам - чакащата гума м/у крило и каса е балон с твърда пластмаса,вземи си такава врата,прозорец и викни после няки да ти я смени,ако не те отсвирят, ще те черпя цяла седмица :-D
comunikator - специалист
marmoz написа:
comunikator написа:
Колега моля да не дезинформираме останалите съфорумници ,за кои серии на двете марки говориш, за кои вид сглобка /механична или пресова/........?

П.П. Остава да кажеш че и Фасадите на Етема е по-добра от Алумил и тогава те признах за пълен лаик :-D
Spokoiniq написа:
Е това си е лош избор вече,дообяснявам - чакащата гума м/у крило и каса е балон с твърда пластмаса,вземи си такава врата,прозорец и викни после няки да ти я смени,ако не те отсвирят, ще те черпя цяла седмица :-D
Не дезинформирам никой ! Говоря за Етем Е1000 и Алумил М940 механична сглобка както е попитал и колегата. (механичната сглобка на алумила е на светлинни години назад от лятата сглобка на Етем - след време сглобката на алумила изпуска да не кажа още в цеха докато се сглобява)

Нещо май се бъркаш за Ексалкото при него няма балон,а само набивна гума!!!
marmoz - специалист
comunikator написа:
Нещо май се бъркаш за Ексалкото при него няма балон,а само набивна гума!!!
Може този профил не съм го работил ,ама бяхме на една къща дето бе с въпросната дограма и там колегите бяха избухали всичко каса/отваряемо с балон+пресови сглобки....Казах на собственика да си ги вика да си го мислят ...... :)

Тема "Избор на алуминиев профил за врата на баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: