Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
Бат Иво - специалист
Здравейте колеги .Като работите по течения и студове има ли някой Остеоходроза (демек шипове по гръбнака)
Как се оправяте с болките и симптомите?Залудял съм затова питам!
Незнам при вас как е ама от туй чудо много се страда! :sad:
dyaneff - майстор
Аз ходя при един лекар, дипломиран, който се практикува китайска медицина. Иглотерапия и вендузи и съм много доволен :-D
Бат Иво - специалист
Колко взима ? Облекчава при пристъпи или ги ограничава?
schuldiner - майстор
Кой ти постави диагнозата?
VLADO66 - майстор
Чувал съм че шиповете се топят половин година след като облечеш дървеното пардесю,ама дали е така :?
shotik - майстор
Преди имаше подобна тема,имаше разни мнения ,моето беше ,че жена ми от 12 години носи космодиск/не го рекламирам/и си върши работа у дома ,по градината и вече щом не е с него ,се чувства зле,изморява се бързо.
Аз понякога ,когато знам че ще имам тежка работа,също ползвам един и ми се струва ,че и аз работя по - леко и не се изморявам и не ме боли гръбнака и кръста.
Дали е внушение или не ,няма да коментирам,знам ,че всеки има свое виждане.
Ходил съм на лекар в болницата на 4-ти км по Цариграско шосе в София ,д-р Милушев,началник на физиотерапия,голям специалист е .
Бат Иво - специалист
:-D :-D :-D
VLADO66 написа:
Чувал съм че шиповете се топят половин година след като облечеш дървеното пардесю,ама дали е така :?
Krass - майстор
Бат Иво написа:
:-D :-D :-D
VLADO66 написа:
Не е вярно, още на четиридесетия ден спираш на ги усещаш :lol:

Тема "Здраве.Майстори има ли някой остеоходроза?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: