Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
dokobg - специалист
Здравейте, искам да попитам някой знае ли от къде мога да закупя алуминиев профил 2х2см цвят златен дъб за вътрешен ъгъл. От Сливен съм и обиколих почти всички складове в града да дограми никъде не мога да намеря този цвят. Ако някой може да помогне ще съм благодарен.
stiv1961 - майстор
Трудно ще намериш :? Ако е за външен ъгъл- да, може да има тук-
Сливен
ул. Стефан Караджа 6
dokobg - специалист
stiv1961 написа:
Трудно ще намериш :? Ако е за външен ъгъл- да, може да има тук-
Сливен
ул. Стефан Караджа 6
На този адрес е НОИ, няма магазин
stiv1961 - майстор
Звънни на тези телефони- 044/ 63 03 04, 0887 77 26 26, сигурно съм объркал адреса :?
dokobg - специалист
Да, обадих се и намерих фирмата. Намира се в завод Светлина в града. Говорих с хората, имат профил златен дъб 2х2см, но за външен ъгъл, нямат за вътрешен. Благодаря все пак за отделеното време, ако някой има друга идея къде мога да намеря за вътрешен ъгъл ще съм благодарен.
sreky - специалист
Ако не можеш да намериш,може да ти предложа вариянт с обикновен профил и самозалепящо фолио,също така може да попиташ във фирмите занимаващи се с Пвц дограма ,те могат да имат нещо подобно
stiv1961 - майстор
sreky написа:
Ако не можеш да намериш,може да ти предложа вариянт с обикновен профил и самозалепящо фолио,също така може да попиташ във фирмите занимаващи се с Пвц дограма ,те могат да имат нещо подобно
То във фирмите занимаващи се с алуминиева дограма няма ти търсиш във фирмите за ПВЦ дограма :?
velsi - Почетен майстор
За каква дължина профил става дума? Почти две години работих в такова производство: прахово боядисване и декориране в дървесен цвят. Технологията е такава, че специално декориран от вътрешната страна такъв профил няма да намериш. Лицева е винаги външната страна, защото от вътрешната страна трудно се получава перфектно покритие. Единствено имаш шанс да избереш профил, на който има участък с нужната ти дължина, където покритието се е получило както трябва.
stiv1961 - майстор
velsi написа:
За каква дължина профил става дума? Почти две години работих в такова производство: прахово боядисване и декориране в дървесен цвят. Технологията е такава, че специално декориран от вътрешната страна такъв профил няма да намериш. Лицева е винаги външната страна, защото от вътрешната страна трудно се получава перфектно покритие. Единствено имаш шанс да избереш профил, на който има участък с нужната ти дължина, където покритието се е получило както трябва.
velsi, за толкова години в бранша на 6- метров ал. винкел да съм видял не повече от 20-30 санта покритие от вътрешната страна на профила, който да напомня ,,имитация златен дъб", просто си е кафяв :)

Тема "Алуминиев профил" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: