Искам да пробия дупка в камък посредством чук и шило. Експериментирах с най-различни методи, но всички камъни, които пробвам се чупят на две. Все пак някакси успях да пробия успешно един триъгълен заоблен речен камък, и той се счупи на две, но този път по хоризонталата и успях да допробия едната половина. Сега имам един камък с дупка в средата, трябват ми още три камъка за да станат общо четири.
Размера и формата на камъка не е задължително да са точни и правилни форми, същото важи и за дупката. Може да е крива и назъбена и с неправилна форма от 14 до 40 мм. Просто ми трябват 4 камъка с дупка в средата. Един вече имам значи остават още 3.
Според вас какъв е метода за пробиване на камък с чук и шило без да се счупи камъка или ако се счупи да е по хоризонталата, за да се допробие едната половина?
Размер на камъка грубо 20 на 20 см и дебелина от 4 до 11 см.
Размера и формата на камъка не е задължително да са точни и правилни форми, същото важи и за дупката. Може да е крива и назъбена и с неправилна форма от 14 до 40 мм. Просто ми трябват 4 камъка с дупка в средата. Един вече имам значи остават още 3.
Според вас какъв е метода за пробиване на камък с чук и шило без да се счупи камъка или ако се счупи да е по хоризонталата, за да се допробие едната половина?
Размер на камъка грубо 20 на 20 см и дебелина от 4 до 11 см.