Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
Здравейте, тъй като не бях много сигурна къде да задам въпроса си пиша тук. Така.. изгоряха ми всичките лунички в едната баня, но ...нямам и идея как да ги сменя. В окачения таван са и ...нямам представа. Може ли някой да се опита да ми обясни? :) Благодаря ви
VLADO66 - майстор
Има една скоба/като тел/ с две ушета които се виждат като погледнеш луничката отдолу.Та тези две ушета се събират.вади се скобата внимателно и луничката пада.Смяната се прави при изключено осветление!Ако са изгорели всичките заедно може да не е в тях причината а в трансформатора,ако са на 12V.
Мерси, ще пробвам довечера,дано да успея :)
tysonlkr - специалист
Ако не си успяла по начина който ти даде VLADO66, аз не схванах за кои "ушета" говори, опитай да издърпаш цялото тяло на луничката и тогава сменяй крушката :wink:
fox_vt - майстор
Мда ако са насочващи лунички определено ще трябва смъкване на цялата луна от тавана.
Благодаря ви за съветите, но .... хубаво свалих луничката ама как я дръпнах незнам.. една част остана във фасонката. Сега вече ще трябва да викам някои :supz: голям цирк
fox_vt - майстор
Ако беше чукнала някой снимка на луничките щеше да ти дадем точен съвет кое и как да дръпнеш и пипнеш :wink:
колегииии айде дайте предложение за майстор ...че има някакви козметични неща за оправяне ...контакти излезнали, някакви такива и не мога да се оправя :) някакви предложения?
VLADO66 - майстор
mtantilova написа:
колегииии айде дайте предложение за майстор ...че има някакви козметични неща за оправяне ...контакти излезнали, някакви такива и не мога да се оправя :) някакви предложения?
Комшията+1,2,3 бири и някакво мезе :)
chapara - майстор
mtantilova написа:
Ако беше писала в профила си "местоживеене"-еди къде си, някой мераклия можеше да ти скокне :wink: :-D

Тема "Смяна на лунички в окачен таван, баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: