Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
qnkov - специалист
Виждам ги продават за по 100 лева с доста аксесоари. Та викам да купа един за старият ми ТВ, от време на време да поцъквам. Но се чудя едно. Дават ги с мемори карти. Някакви 8мб, 16мб, 32мб и т.н. Тия мемори карти какво са? За бързината на ПС-то ли или за повече място в него? Не схващам нещо. А в замунда гледам игрите по 2-3 ГБ за PS2. Тия игри само на диск ли може да ги играеш или PS2-то си има харддиск и може на него да ги сваляш, ако е хакнато? Я някой да обясни. Или накратко, какъв модел за търся след това?
resistbody - майстор
Мемори картите са само за записаните игри и трофей, общо взето само за записите. Не влияят на бързината (не е рам), а просто памет за запис на информация. PS2 няма харддиск и игрите се играят от диск, точно затова са и мемори картите, та да се помни до къде си стигнал ;)
PS2-то трябва да е "хакнато", "чипосано" и т.н. за да се играят "пиратски" игри :)
qnkov - специалист
Ахм. Това ПС2 хваща ли интернет? Как става тегленето? Хващаш интернет на него, отиваш си в замунда теглиш си торента и директно даваш да запише играта върху диска или как? На компа си я записваш на диск и слагаш диска в пс2-ката? А кое PS2 да си избера. Гледам има някакви slim и някакви други по-дебели?
resistbody - майстор
qnkov написа:
Ахм. Това ПС2 хваща ли интернет? Как става тегленето? Хващаш интернет на него, отиваш си в замунда теглиш си торента и директно даваш да запише играта върху диска или как? На компа си я записваш на диск и слагаш диска в пс2-ката? А кое PS2 да си избера. Гледам има някакви slim и някакви други по-дебели?
2-ката няма нет(а и дори с хакната 3-ка тези неща няма как да станат). Сваляш на компа записваш на DVD (понякга DualLayer) и в играта. Нямам си на идея кое е по-добре. Аз имам 3-ка, каквото ти пиша е това което знам от мой приятел с 2-ка (мисля Слим е неговото, но не му е хакнато)

Тема "Кой разбира от PS2?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: