Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
lowriderzzz - специалист
Става дума за устройство, което пречиства газове като ги прекарва през вода. Газът влиза от едната страна преминава през водата и излиза от другата.

Ето снимка.

http://oi40.tinypic.com/dcmes.jpg

От какви части най-лесно може да стане, някъде по колата има ли такова нещо подобно ?
размерите да са като на снимката.

Трябва да е добре херметически затворено разбира се, но да може и да се сменя водата същевременно.

Мерси предварително.
Прикачен файл:
Fig30.gif
Fig30.gif (7.49 KиБ) Видяна 4085 пъти
Andri01 - майстор
Какъв газ ще минава през това устройство? Има газове,които се разтварят в различна степен във водата или взаимодействат с нея. Ако е за кола,трябва да помислиш за свободната повърхност на водата.
lowriderzzz - специалист
Andri01 написа:
Какъв газ ще минава през това устройство? Има газове,които се разтварят в различна степен във водата или взаимодействат с нея. Ако е за кола,трябва да помислиш за свободната повърхност на водата.
Няма да е за кола. Имах в предвид, ако някъде по колата имата такава херметизирана кутия с тръбни изводи, която да служи за това. Ще минава газ, който не е под налягане, но вероятно топъл и с високо съдържание на CO2
lowriderzzz - специалист
todortv написа:
Това устройва ли те?
Мисля, че ще стане , но не ми трябва чак толкова голямо. Човека е написал че има клипчета, знаеш ли ги как се казват, за да ги потърся в youtube ?

Мерси
marian1 - майстор
Мисля че с ПП тръби ще стане точно това което искаш
joro39 - специалист
От някоя морга си вземи един горивен филтар и му махни елемента вътре и си готов.
lowriderzzz - специалист
marian1 написа:
Мисля че с ПП тръби ще стане точно това което искаш
какво имаш в предвид под ПП тръби ?
lowriderzzz - специалист
joro39 написа:
От някоя морга си вземи един горивен филтар и му махни елемента вътре и си готов.
добре ще е да е прозрачно дали има такива ?

Тема "Как най-лесно да си направя такова "нещо". Идеи моля ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: