Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
kavi67 - специалист
Шкафчето е в комплект с мивка,и се намира в банята.Поради силната корозия на пантите,се налага да ги сменя,но се видях в чудо-не мога да намеря същият размер!Питах в два магазина за мебелен обков,но продавачите вдигат рамене-такива панти нямаме и не сме виждали!Егати и специализираните магазини,само с един размер панти да работят!!!Гледах в Практикер,Бриколаж,Алати-всички еднакви размери предлагат.Някакви идей,къде още да потърся???
gogitko - специалист
Покажи и снимки де.Как ще знаем за какво става на въпрос.
mumar - специалист
Идеи колкото искаш, но се напъни да направиш снимки, инЪк трябва да гадаеме за пантите ти
Изображение
kavi67 - специалист
Направих снимки с телефона,но не мога да ги кача.Прочетох и двете теми 'качване на снимки',но там има писано само ако ползвам компютър,пък аз ползвам телефон с андроид.Изтеглих/инсталирах Picasa и Pain,за андроид,но не мога да се справя с размера на снимките!!!Така,че остава варианта да ходя с 'юрнека/панта' като муха без глава,пък все някъде ще намеря :) .

П.п - иначе,пантите са съвсем 'нормални',като на всеки гардероб /шкафче,само че в умален вид -бе,който е сменял такива,ще ме разбере!
velsi - Почетен майстор
Е, то и ние ползваме Андроид телефони. След като имаш Picasa (аз не ползвам) значи си качил снимките на техния сървър. Остава да отвориш сайта, да вземеш линкове към снимките и да ги поставиш тука. Нещо такова.
kavi67 - специалист
Да,такъв вид е,само не пише размерите на тази която си дал.Дано се е получило с моята снимка :prayer: ...... http://imageshack.com/i/jj44h8j....размера на частта която се вкопава е ф 19мм,h-12мм.
kavi67 - специалист
Явно,с някакви 'извънземни' размери ще да е тази моя панта :cool:
gogitko - специалист
Другият начин е да направиш нови по-големи отвори и да сложиш стандартни панти.

Тема "малки панти за пвц-шкафче?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: