• 1
  • 2
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
Здравейте на всички. От скоро с моята съпруга създадохме семейство и започнахме да си търсим жилище. Това което искам да попитам е кое е по-изгодно финансово - закупуването на 3 стаен апартамент ново строителство или купуването на имот за застрояване на сглобяема къща долу горе с размерите на желания от нас апартамент 80-100 квадрата. Имаме и спестена малка сума която ще ни е от полза за каквато и да е покупка. Ще се радвам да получа компетентни мнения.

Поздрави!
VLADO66 - майстор
Зависи в какво искаш да живееш-къща или апартамент.Къщата си иска повече поддръжка,а и може да попаднеш на строител който не спазва технологията на този тип строителство и после да береш ядове.В момента има готови апартаменти колкото искаш-може яко да извиваш ръце с цената :wink:
По принцип нашето желание е за къща. Имаме познати които работят във фирма за сглобяеми къщи (незнам дали да я споменавам да не стане реклама) и ни гарантират за качеството на изпълнение.
VLADO66 - майстор
Тогава търси място със стара къща пред събаряне и с партиди за ток и вода.Ако има добри основи можеш да направиш къща върху тях.
radius - майстор
В България познатите се прекарват най-качествено. Иначе аз съм за къща с парцел.
radius написа:
В България познатите се прекарват най-качествено. Иначе аз съм за къща с парцел.
Да така е но понеже те също наскоро си построиха такава къща съм склонен да им вярвам :)
kuger - майстор
Твърдо за къща, там сам си си господар.
bulhomes2 - майстор
Къщата е значително по-добре, но не оставай с убеждението, че сглобяема къща ще ти излезе с повече от 5% по-евтина от монолитната! Много е писано и смятано по въпроса.
pipilica - майстор
Нема по-хубаво от това сутрин да излезеш на верандата да пиеш едно кафе и да се кефиш на гледката в собствения си двор.
+1 за къща с голям двор.
Спред мен както те посъветваха по-горе купи имот с ток и вода, щото иначе е ходене по мъките.
  • 1
  • 2

Тема "Сглобяема къща плюс имот или апартамент" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: