Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
profesionalist_wood - майстор
Откъде да си купя стъкла за очила където е без покрития,разни екстри,фотосоларни глупости....защото искам нормални стъкла,а не през 1-2 години да се напука покритието и стъклата да станат на мрежа или ,,надраскани,, на вид и е мъчение да се вижда през тях. Проверих във всички оптики и никоя не предлага нормални стъкла каквито бяха преди 1989 г,почти всички стъкла били фабрично със някакво зеленикаво покритие
VLADO66 - майстор
След като ти стават така стъклата или са ментета или не се грижиш правилно за тях.Моите стъкла са на Цайс и съвсем не са на топ цена.По са ми удобни от стъклото защото са по-леки и имат антирефлексно покритие.
teon - специалист
...аз като потребител- вече се поевропейчихме и джам за очила в наш'те оптики почти не се предлага...аз преди 2 години едва намерих и ми се изправя косъма :x за в бъдеще...иначе за лекотата @Владо е прав и..до там...освен да търсиш с 'рецепта' по оптики в съседни неЕвропейски нам държави...
ZEDYCUS - майстор
"Profi" Като дойдеш до Пловдив(нали имаш роднини :partyman: ) отиди до Полиграфията срещу гробищата. Има една оптика Оптодент, до дървеното заведение на дългия блок. Много добро обслужване, семейна фирма са. Клиент съм им от поне 10 години, има всички стъкла които се сетиш. Имат стъклени и олекотени, с фотосоларно и антирефлексно покритие. Аз съм със стъклени и с фотосоларно покритие, не се драска или изтърква. Проблем ми е само това, че често режа с шлайф и забравям да сложа работните цайси и ги прецаквам от пръските. Иначе на олекотените не се залепват пръските, но се надраскват лесно. :partyman:

Тема "Стъкла за очила" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: