Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
Здравейте,
Искам да купя за подарък на баща ми Акумулаторна отвертка, моля за съвет каква да е?
Той не я ползва професионално, само ако се наложи за нещо в къщи.
Гледах тези 2 модела:
http://www.emag.bg/akumulatorna-otvertk ... EZG5DBBBM/
http://praktiker-online.bg/product/9534 ... udget.html

Какво трябва да гледам като избирам отверка?
miroton - майстор
Купи по скъпата за да можеш да спиш спокоино.
И двете са с пласмасови запчакти.
agj - майстор
Трябва да гледаш най вече батерията !Иначе добре си се ориентирал и двата модела са с Li-Ion батерия!
Но BUDGET-та е по-добър- вместо магнит има заключващ механизъм за накрайниците и шарнирен механизъм на дръжката !
Аз ползвам същия BUDGET и съм много доволен от него!
nikolson - майстор
В Баумакс червената е http://www.baumax.bg/flyer/2013/BG-Flye ... .html#/52/ 40 лева с кутийка накрайници.
ESPACE - майстор
miroton написа:
И двете са с пласмасови запчакти.
При този "чудовищен" въртящ момент няма кой да сложи метални. Това си е хоби клас. :)
miroton - майстор
Явно заради въртящия момент моита изкара цели 11 винчета :lol:
ESPACE - майстор
Зави 11винтчета и се изрониха колелата ли?:)
miroton - майстор
Нещо се троши ама минаха години,само помня че олекнах с 19 лв.
agj - майстор
Не знам дали е от експлоататора или от машинката :-D но моята си работи все още безпроблемно !През лятото правихме ремонт на апартамента почти всичко съм си вършил с нея макар че имам и по голям винтоверт!Сложил съм с BUDGET-чето на трите стаи первазите и куп други неща ....!Така че аз съм си много доволен от машинката ! :supz:
Последна промяна от agj на вт дек 24, 2013 9:08 pm, променено общо 1 път.
MamaMy - майстор
Ползвам 2 такива. Едната е като Енхела само че е марка Бертоне. Купувах я за 6 евро в Кипър. Върви комплект с 30 бита. Освен, че и смених елементите с нови след две годишна интензивна работа с нея, друго лошо не мога да кажа. Преди беше с 4 никелметалхидридни елемента по 500mA. Сега е с един литиевойонен 18650 на 2600 mА. Голям змей е. Бях и сложил два плоски елемента Тошиба по 2000mА вързани последователно за 7,4 волта, но като няма спирачка и ми превъртаха винтовете в пластмасата и имах проблеми.
Втората ми е Парксайда с куфарчето с битове. Подобна е на Бюджета. Тя си е фабрично с литиевойонен елемент. В момента здраво експлоатирам нея докато е в гаранция. Проблеми и с нея нямам освен малко по бавната работа поради отделния бутон за превключване на посоката на въртене. На Бертонето спусъка е с две позиции. Натиснат отгоре върти в едната посока, а надолу в другата. Много по удобен е за работа при честа смяна на посоките. Шарнирната дръжка въобще не я ползвам. И двете машинки са ми с формата на пистолет и така са най-удобни. Мислех Парксайда да го оставя за стационарен в сервиза и да го окача над бюрото да виси от тавана на дълга пружина. Може би тогава изправен ще е по-удобен.

Тема "каква акумулаторна отвертка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: