Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
Soldat - помощник
:lol:
Последна промяна от Soldat на пет яну 10, 2014 9:12 am, променено общо 1 път.
stiv1961 - майстор
Soldat написа:
Поради сравнително ниската стойност на целия предмет, въпросния детайл трябва да бъде достатъчно евтин (3-4 до макс. 5-6 лв./бр.), и едновременно с това, възможно най-близък до оригинала.
Интересен ми е целия предмет какво представлява :? ... иначе варианти много, още утре мога да го покажа за обсъждане.
hidrazin - майстор
stiv1961 написа:
Интересен ми е целия предмет какво представлява :? ...
Дръжка на общовойскови кортик кама. Май шъ прави реплики. :lol:

Изображение

Из нета вървят по 80-130 лева бройката.

:partyman:
stiv1961 - майстор
Soldat написа:
Поради сравнително ниската стойност на целия предмет, въпросния детайл трябва да бъде достатъчно евтин (3-4 до макс. 5-6 лв./бр.), и едновременно с това, възможно най-близък до оригинала.
Дръжка на общовойскови кортик кама. Май шъ прави реплики.
Из нета вървят по 80-130 лева бройката.
Ко?.....не!
Ако е така няма да се излагам да питам [-X
profesionalist_wood - майстор
Прати чертежите на някой завод в Китай,ще ти ги изработят за 6 стотинки. Пък и бързо става,така преди време един познат така си поръча пластмасови изделия оттам. Те са много напред с пластмасите
Имах координатите на една от Китай ама тряя да ги търся по тетрадките и нямам идея къде са
hidrazin - майстор
Аз пък не мисля че трябва да се помага на още един дето ще напълни продавалника, аукцион... с още ментета.
jekasus - майстор
hidrazin написа:
Аз пък не мисля че трябва да се помага на още един дето ще напълни продавалника, аукцион... с още ментета.
Може би китайци искат българско хладно оръжие(все за нещо :? ) ........ да им прати малко ментета :-D
MamaMy - майстор
Китайците правят копия на пластмасови детайли с помощта на 3Д скенер за по малко от 10 минути. Гледах филмче как доста сложен детайл се сканира и лазерен лъч го рисува във вана с фотополимер. За 3-4 минути изработиха копие на касета за лазарен принтер. :evil:

Тема "Отливка от епокс. смола, цприцформа, силиконова матрица ??" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: