Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
gogata1987 - специалист
На масичката ми за къмпинг(от ТОЗИ тип) й се счупиха/откъснаха пантите от едната страна - жената реши да я сгъне без да е освободила контричката и направо се скършиха :rolleyes: ). Някой да има идея къде може да се намерят нови или евентуално идея за "побългаряване"? Жал ми е да я хвърля, защото е ползвана 2 пъти, а се изръсих 50-ина лв. :sad: Поздрави!
Илчо Илиев - майстор
Снимай я от долу, да видим какви са пантите, имам подобна , пантите са доста елементарни-по две планки занитени на крака и рамката,но дали и тази е така....няма как да позная...
gogata1987 - специалист
Това е една от здравите панти - направени от изключително мек материал, който се гъне/чупи само с поглед . Наистина елементарна на вид, както казваш ти - две планки, занитени за рамката и краката. Но не знам "контрата" в средата как ще я догодя, за да не се сгъва от самосебеси масата. Защото двете панти от другата страна за нищо не ставаха - счупени и изкривени и ги хвърлих.
Изображение
Илчо Илиев - майстор
Тази ''контра'' е за да не се разпъват/отварят краката повече на вън, а крака трябва да са под лек ъгъл, да има напън и да се ''заклинват''
Ако са се скапали тези планки, варианта е да се направят други от по дебела ламарина,а другия вариант е малко....грозен..
Махат се тези ''контри'' и от арматура Ф 6,5 сгъваш по една скоба-С, като размера /дължината на дългото рамо да е толкова, че крака да застава леко под ъгъл....
Не знам дали ме разбра,но целта на ''контрата'' е да фиксира краката, пантата е в горния край на крака, тя е носещата част, там ако има проблем, разпробиваш на друго място рамката и местиш краката....

Тема "Поправка на къмпинг маса?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: