Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
angelkitov - специалист
Здравейте колеги,

някой може ли да ми даде мнение за този модел пералня със сушилня: http://www.technopolis.bg/b2c/details/6 ... B-%28EU%29

Спрях се на него заради цената най-вече - 699лв...по принцип исках пералня до 500лв ама си викам що да не е и със сушилня за 200лв отгоре. Не мисля да суша много ...само от време на време чаршафи.

Благодаря много!
ESPACE - майстор
Моето мнение е да си вземеш само пералня и да смениш марката. :)
VLADO66 - майстор
ESPACE написа:
Моето мнение е да си вземеш само пералня и да смениш марката. :)
+1-ни пералнята е като пералня,а пък за сушенето да не говорим.А чаршафите ще са толкова намачкани че ще ги гладиш цял ден.
pipilica - майстор
Тая е почти като мойта суши на реотани и ти е бедна фантазията как излиза прането след сушенето. Само един път пробвах и до там със сушенето в пералнята.
Chefo77 - майстор
Подкрепям мненията на колегите. Ако нямаш място, може да рискуваш, но не очаквай нищо особено, най-вече от сушилнята. Огромен компромис.
angelkitov - специалист
мерси за отговорите, хора!

а за този Bosch тогава какво ще кажете?
http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/p ... -WAB-20261

В магазина казаха, че този модел се произвежда в Турция - това трябва ли да ме притеснява по някакъв начин? Знам, че Neo, Haier, Beko и там разни лоши марки там се правят та се зачудих...
Chefo77 - майстор
Neo се поръчват и сглобяват в Китай, в Турция им е скъпо вече. Beko ... не съм съвсем съгласен, че са по-зле от прехвалените "големи" марки. Специално за пералните. Бош-а не трябва да те притеснява, че се сглобява в Турция. Хладилникът ми е "турски" Бош, след 8.5 години употреба не мога да кажа лоша дума.
Пускаш му още 3 години гаранция и те боли шнура :wink:

Тема "мнения за пералня със сушилня Indesit 7105B" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: