Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
ivanov6600 - специалист
Здравейте.
От много време се каня да си направя замазка на гаража. Е хванах се и направих, до половината но пак е нещо.
Моля знаещите да ми помогнат с какво да намажа сега замазката за да не се изронва.
Принципно в гаража седи само мотор и инструменти кола не влиза.
piron45 - майстор
Ако си сложил армировка и си спазил пропорциите нямаш нужда задължително от финишно покритие. Моя гараж си стои на замазка близо 30г и няма промяна. Е има маслени петна от разни ремонти, но това е друга работа. :)
Иначе ако задължително искаш да сложиш нещо отгоре има различни варианти. Разливна, шпакловка с теракол, плочки, има сега рекламират една на Кварцлайн и т.н.
ivanov6600 - специалист
Уж всичко е спазено. 1 торба цимент 3 торби пясък.
То и няма да се натоварва кой знае колко.
Чаро - Акълия
Значи си го замаскирал добре. Няма да се вижда долния слой. :lol:
ivanov6600 - специалист
А не това не е общото количество. Всъщност 8 торби цимент и 160 лопати пясък. Имах предвит, че съотношението е 1/3. Просто не разбирам от такива работи и попитах. Така ми казаха. Но чак след като го направих ми казаха, че се пердашело и се посипвало цимент за да не се рони.
Е аз само го пердаших.
profesionalist_wood - майстор
А има ли готови разбъркани смеси със замазки в найлонови торби в БГ? В Америка имаше такива неща, но не съм се заглеждал по нашенските строителни магазини :? Защото имам идея да залея с самонивелираща замазка за под на таванско помещение защото отдолу е неравен пода ,плочата е била отливана преди 30 г и искам да сложа балатум или дюшеме :?
jekasus - майстор
Има, но с нито една не съм работил :-D
stoyanstoyan - специалист
Здравейте,

Някой може ли да ми препоръча фирма за машинна подова замазка,за около 160 кв.
stoyanstoyan - специалист
Вчера майсторите завършиха машинната подова замазка на къщата и аз останах много доволен. Всичко стана за един ден ,работеха много чисто (навсякъде се чистеше с парцал )

Ако някой има нужда от такава мога да им дам тел. на лични и мога да му покажа работата им.
Споменавам това защото ми писна от разни мърлячи след които непрекъснато трябва някой да ходи и да ги наглежда. И между другото пари им дадох чак след като завършиха,преди това нищо. =D>

Тема "Подова замаска" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: