Здравейте,
Налага ми се за възстановя стара врата. Трябва да й направя заключване и да е сравнително сигурна (предвид, че зад нея ще се държат инструменти за 150-200лв. - зеге, винтоверт и бормашина + други неща за около 200лв)
Със сигурност ще й сложа обикновен секретен ключ, но притеснението ми е свързано със самата врата и пантите, доколко те са сигурни? Прилагам снимки.
Мога ли да направя нещо, което да я подсигури допълнително. Например:
- нови панти или допълнително панти от вътрешната страта?
- ламарина около бравата за да не е лесно разбиваема през дървото?
Ще съм благодарен, ако споделите мнение за изброеното по горе и, разбира се, да споделите други идеи и как да бъдат реализирани от моя страна.
Бюджетът е 60-80лв (това не включва бравата и патрона, които са купени вече)
Благодаря ви!
Налага ми се за възстановя стара врата. Трябва да й направя заключване и да е сравнително сигурна (предвид, че зад нея ще се държат инструменти за 150-200лв. - зеге, винтоверт и бормашина + други неща за около 200лв)
Със сигурност ще й сложа обикновен секретен ключ, но притеснението ми е свързано със самата врата и пантите, доколко те са сигурни? Прилагам снимки.
Мога ли да направя нещо, което да я подсигури допълнително. Например:
- нови панти или допълнително панти от вътрешната страта?
- ламарина около бравата за да не е лесно разбиваема през дървото?
Ще съм благодарен, ако споделите мнение за изброеното по горе и, разбира се, да споделите други идеи и как да бъдат реализирани от моя страна.

Бюджетът е 60-80лв (това не включва бравата и патрона, които са купени вече)
Благодаря ви!