Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
medel76 - специалист
Купих си един малък хладилник с малка камера ,,Мидея'' за една къща където не живея постоянно.
Там си ходя за седмица и после 2-3 седмици ме няма. Кажете ми всеки път ли да изключвам този хладилник(страхувам се да не се случи докато ме няма) и дали е добре за камерата толкова често да се размразява?
Благодаря?
hidrazin - майстор
Няма смисъл да го изключваш. Ако щепсела и контакта са наред няма опасност. Ми то и на другите хора дето хладилниците им са включени постоянно не си седят все в къщи.
:partyman:
P.S. Какво стана с ламбата?
medel76 - специалист
е да, и те не си стоят в къщи ама някой път като има буря и гасне тока и се размразява камера и ме е страх да не стане на късо това не са 1,2 седмица ами понякога месец.
С коя лампа?
hidrazin - майстор
Има си една къща. До скоро ходех там най-много веднъж седмично. Иде реч за години наред. Там никой не живее.
Хладилника се включва напролет и се изключва за зимата. Най-тежкия режим за хладилника е първоначалното замразяване.
После само поддържа загубите от изолация, отваряне и поставяне на нови продукти. Та често при начално пускане си заминават и компресорите.
Като има буря и спре тока, едва ли ще има време да се стопли много. Пък и после пак ще си замрази. Какво толкова?
При изправна инсталация, какво късо и къде?
:partyman:

Тема "изключване на хладилник с камера''Мидея''" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: