Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
profesionalist_wood - майстор
Днес обикалях като луд из София,много от фирмите за песъкоструйка или ги няма или не им се занимава с мен,абе абсолютни бушмени. Нито имат адрес...нито блоковете са номерирани нито улиците надписани с табели че и джипиеса не ми върши работа.
Става въпрос за много дребни чаркове като гайки и винтчета и алуминиево тяло на оберфреза с големина 17х10 см. Та идеята ми е ако някой от форума има направена самоделка песъкоструйка да ми поизчисти боята и ръждичката :)
colyo - специалист
Мятай ги с телената четка и не се занимавай с глупости. Ефекта е подобен, а и ти спестява много обикаляне и нерви.
mir4oto - специалист
Взимаш две тръби и си правиш пулверизатор, една фуния, която закрепваш за едната тръба, по другата подаваш въздух -минимум 4 атм и сипваш сол във фунията, много финно полира.
ttt - специалист
Много са дребни детайлите и затова не им се занимава. Повечето зъботехнически лаборатории ползват песъкоструйници за да чистят гипса от метала за металокерамичните корони. Там може да ти помогнат. Техните песъкоструйници са малки и не са като промишлените. Колкото до пластината за фрезата вероятно може би наистина е по добре със шкурката.
Бих те пратил при жената в нейната лаборатория, има два песъкоструйника 110 и 250 микрона ама като знам че последните две седмици е супер натоварена и излиза в 6 и се прибира в 9 вечерта, а и като чуе за болтове и гайки ще ми пили поне няколко седмици. Ако не успееш да намериш обаче къде да си свършиш работата ще говоря с нея да съдейства.
shotik - майстор
Почистването на частите е извършено,не пишете повече.

Тема "Някой да ми услужи с песъкоструйка?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: