Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
AcidSun - помощник
Здравейте,
на скоро достигнах до етап 'поставяне на врати' :)
Имам нужда от съвет ...или по-скоро от помощ. Някой би ли ме ориентирал към фирма, българска, ако изобщо има подобно 'чудо' със седалище Русе, която да произвежда свестни интериорни врати от МДФ с естествен фурнир, като за цена..мога да си позволя до 650 лв. с включен монтаж?!Бях си харесал една, но след като се поразрофих за информация в Инет..просто се отчаях :?
За да не бъде реклама, може да ми пишете и на лични!
Благодаря за отделеното време!
AcidSun - помощник
Благодаря за посоченият линк към съответната фирма, но ми е млако далеч :sad:
Обърнах се към местен, частен изпълнител..., който надявам се, ще се справи със задачката! :-D
В предният си пост пропуснах да спомена и входната врата!Става дума за входна врата за къща?!Та, отново отправям запитване за врата, но този път за входна такава!Варианти- блиндирана, метална или масивна?!Не държа толкова на взломоустойчивостта и, има съседи...и СОТ. По-скоро е от значение устойчивостта и към атмосферните влияния, топлоизолация и не на последно място да се доближава по външен вид до естествената.В горният си пост споменах за фирма която си харесах, беше Транспрогрес-Русе. Двоумях се, между нея и Солид-55. От това което изчетох тук се отказах от вторите, но никой не споменава нищо за Транспрорес, говорим отново за Русе. Из други форуми пък ги 'оплюват яко', това беше и причината да се откажа от тях .Реално откъм отношението в магазинът им останах твърде очарован, противно на мненията във форумите по техен адрес!Служителката беше вежлива и обсъдихме различни варианти, понеже аз планирах поръчка на интериорни врати и блиндирана такава.След направената справка в Инет се отказах :? Разчитах на добри 'думи 'за Солид-55, дори планирах идната седмица да посетя магазинът им!А сега.... :sad: :? Отново се обръщам с молба за мнение ...за конкретни фирми, за това дали сте доволни или не!
Благодаря за отделеното време! :-D
reevil - специалист
Aз лично за входната на къщата се спрях на полските Порта дор, понеже хьорман ми идваха доста над бюджета :)
Вратата е с троен пакет на стълото, доста дебело и добре изолирано крило, покрито отгоре с ламарина. пантите подлежат на реглаж във всяка посока.
Касата е от трислойна дървесина.
Доволен съм - от никъде не издиша, като хладилник е :-D
Ей тази е мострената от магазина, на моята нямам снимки, но е със стъкло от горе до долу вместо 4 малки

Прикачен файл

IMG592.jpg
AcidSun - помощник
О,да..Porta Doors!Бях забравил за тях!Трябва да ги посетя! То се е видяло , че за що годе свястна врата ще се наложи да се бракна..по-дълбочко :sad: Мога да си позволя да речем максимум 1500 лв. с включен монтаж :? На теб колко Ти излезе вратата при тях!?Колко Ти искаха в Хьорман!?Сега чета тук за Инос ООД!?Някакви впечатления от тях!?
reevil - специалист
AcidSun написа:
О,да..Porta Doors!Бях забравил за тях!Трябва да ги посетя! То се е видяло , че за що годе свястна врата ще се наложи да се бракна..по-дълбочко :sad: Мога да си позволя да речем максимум 1500 лв. с включен монтаж :? На теб колко Ти излезе вратата при тях!?Колко Ти искаха в Хьорман!?Сега чета тук за Инос ООД!?Някакви впечатления от тях!?
Тъкмо толкова ще ти стигнат със всичко, даже и с хром-никелов праг с уплътнение за отдолу(той е към 60лв мисля).
За този цвят на хьорман почваха от 2400 нагоре, а и размерите на мен не ми пасваха иначе ще са класи отгоре :)
AcidSun - помощник
..благодаря Ти за адекватният отговор!Аз лично искам вратата да е без остъкление, въпрос на личен избор!А това което си си избрал, как се води..смисъл блиндирана или метална врата.С каква облицовка...фолио или МДФ?! :)
reevil - специалист
Вратата се води модел Рома премиум. Има и без стъкла
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q= ... jnUdtuZE4A

на стр. 116
Покритието е ламарина с пвц

Тема "въпрос за интериорна врата?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: