Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
kikianev - напреднал
Здр. колеги .Не знам дали тук е мястото да питам но....Имам китайски тример БС-520 и още с първото косене почнаха проблемите -прекъсване, невъзможност да се изфорсира и е такива неща които могат да ти стопат нервичките .Но реших да не се предавам .Първото което ми дойде на акъла е да сменя свеща и взех една стара от резачката за дърва ЩИЛ.И о чудо ,това започна да работи толкова мазно ,че чак не ми се поверва но е истина .Тук съм длъжен да отбележа ,че старата свещ е NJK и на 19 години ,колко дърва е отрезала само тя знае а човката на електрода трябва да имаш много добре развита фантазия да си представиш ,че това е електрод .И въпреки всичко с нея работи с чисто новата оргинална китайска без надписи и тем подобни отметки не ще да откине .Та интересува ме какъв трябва да е луфта по принцип на запалителната свещ .Благодаря предварително.
koveslav - майстор
На всяка от тези двутактови машини във данните е дадено и разстоянието между електродите на свеща.За ориентация най-често е 0.6-0.7мм.

Тема "относно регулиране запалитела свещ на храсторез" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: