Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
syncho - майстор
Здравейте, търся някакъв софтуер, който да ми позволи да си проектирам всичко (ел - осветление, контакти, датчици и т.н., вик, мебели и т.н.) в къща на идеен проект. Не говорим за технически възможности от типа на какво сечение да са кабелите или диаметрите на тръбите. Ако това го може е супер, но не е важно за мен. Ако е възможно да се работи в 3 измерна среда, за да могат не само хоризонтално да се правят нещата. Със сигурност искам много, но дори и да са два отделни софтуера пак ще съм доволен.

Опитах със Sweet Home 3D под линукс и се получава прилично вътрешното разпределение, но не мога да вкарвам инсталациите там.

Ако някой има идея нека да сподели.
bobii - специалист
Колега,аз съм студент в технически в София, машиностроене. Работил съм със Солидуъркс. Програмата е доста обширна, по- скоро е за конструкции,но мисля,че и затова ще ти свърши работа. Изтегли си я от замундата,после си направи регистрация в този сайт: www.grabcad.com или в този www.3dcontentcentral.com и можеш да сваляш различни части,дори готови конструкции от рода на електродвигатели (това съм търсил аз, както и скоростни кутии,но това тебе не те интеррсува). За свикване със софтуера са ти нужни няколко клипа в ютуб и си готов. Дано съм бил полезен.
syncho - майстор
Благодаря за отговорите. Solidworks малко ме плаши като цяло. Струва ми се доста тежка като продукт. Ще опитам все пак. Ще пробвам и Allplan и да видим какво ще се получи.

Тема "Софтуер за проектиране на... май всичко" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: