Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
kikianev - напреднал
Здр колеги .Днес си купихме нов хладилник .Като го пуснах ,всичко си заработи както си пише в книгата ама от външните страници почна да грее много .А това не е опоменато в книжката .Дали на някой му се е случвало нещо подобно.
kozl - майстор
Имаме LG nofrost с над 10 г.служба. Хладилник отгоре и фризер отдолу. Тука из форума има снимки, на малък ремонт, че му се запуши дренажа. Та тоя хладилник-фризер нагрява стените точно до вратите, а отзад няма топлоотдаваща скара и като го пипам отзад не е топъл. Топината е в стените и по-точно близо до вратите там където е магнитната рамка. И това е нормално, поне така е записано в ръководството за експлоатация на LG-то.
zmiori - специалист
Прочети внимателно инструкцията сигурно го пише, нормално е /занякой не за всички/.
stamenov1 - специалист
За да са топли уплътнителите и да остават меки и гъвкави.
kikianev - напреднал
ами прочетох упътването но никъде не е споменато за греене а помежду другото марката е самсунг .
teon - специалист
stamenov1 написа:
За да са топли уплътнителите и да остават меки и гъвкави.
...тцц [-X ...имах преди едно Candy - горе нискотемпературна камера, долу хладилник...конструктивно беше направен да загрява мястото където ляга уплътнението на камерата...след време се наложи смяна на компресора и един 'Виенски' майстор ме убеди, и уж за по-хубаво му отряза тръбата на подгрева :x ...веднага около уплътнението започна да оросява и да прави конденз с всички произтичащи от това последици(мухъл,кавги с половинката :roll: и т.н)...
kikianev - напреднал
Днес първото нещо ,което направих е да се обадя в сервиза и да им кажа за притесненията които имам .Много любезна другарка ми обясни ,че това било напълно нормално.А да видим .
nanko - специалист
Аз съм със самсунг от 2 години и при мен е същата работа. Нямал съм проблеми до сега.
bobii - специалист
На стаж съм в Либхер в момента. Нормално е да има отопление на корпуса, за да не замръзват уплътненията, да остават меки и гъвкави, а и е по-приятно, когато няма конденз по вратите.

Тема "нагряване на хладилник от външните страни" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: