• 1
  • 2
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
ttt - специалист
Интересно ми е да разбера какво правите с флакони от ПУ пяна, които имат вътре пяна, но дюзата на флакона с времето се запушва и евентуално за какво може да се използва.
Колкото пъти ми се е налагало да ползвам, е било за няколко пръсвания и после флакона си остава ейтака. Вече имам няколко такива и единственото което ми хрумва е да пробия дупка и да използвам остатъчното количество ...
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Кто пробиеш, ще видиш, че всъщност няма какво да използваш
nikolson - майстор
Всички флакони трябва при прекъсване на употребата да се обърнат с главата надолу и да се изпръска малко за продухване, до излизане на чист въздух.
ZEDYCUS - майстор
Използвай пистолет за пяната(малко по скъп е около 20-на лв)но флакона седи с месеци монтиран и не засъхва . Флаконите за пистолета не са много по скъпи. Продават и чистител, докато е прясна с него се почистват дюзите.
n_a
Ще се изненадаш какво ще откриеш :-D Затова почнах да използвам пистолет, след едно такова приключение с дупчене с пирон, омазах се до ушите след като пробих засъхналия флакон. Пяната излиза бързо и по много :-D :partyman:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
ZEDYCUS написа:
Използвай пистолет за пяната(малко по скъп е около 20-на лв)но флакона седи с месеци монтиран и не засъхва . Флаконите за пистолета не са много по скъпи. Продават и чистител, докато е прясна с него се почистват дюзите.
n_a
Ще се изненадаш какво ще откриеш :-D Затова почнах да използвам пистолет, след едно такова приключение с дупчене с пирон, омазах се до ушите след като пробих засъхналия флакон. Пяната излиза бързо и по много :-D :partyman:
Ееее, ти си по-голям от мен :-) :-) (Ако беше жена, доста щеше да се смееш на някои мъжествени действия)
kalpev - специалист
Aахахахах :goodman:
Ей, и умно, бе?! :yawinkle:
ZEDYCUS - майстор
n_a

Ееее, ти си по-голям от мен :-) :-) (Ако беше жена, доста щеше да се смееш на някои мъжествени действия)
То това не беше мъжествено, ми чиста глупост. :-D . :-D На килограми сигурно съм по голям, но на години не съм сигурен :razz:

Същият ефект като с пирона се получава и като изтървеш пистолета от стълбата. :rolleyes:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
ZEDYCUS написа:
n_a

То това не беше мъжествено, ми чиста глупост. :-D . :-D На килограми сигурно съм по голям, но на години не съм сигурен :razz:

Същият ефект като с пирона се получава и като изтървеш пистолета от стълбата. :rolleyes:
:-) Имах предвид по-гоуем, по-уметен и тн, ноо като сме почнали да се мерим, имай предвид, че те догонвам по другия показател. На години аз съм най!
Аааа, всяко тяло, достатъчно добре уплътнено, при изпускане от стълбата привлича интерес
inspo - майстор
ZEDYCUS написа:
n_a

И аз съм го правил тоя номер навремето.
Само, че с опашка от поп нит стисната в клещите, а в другата ръка флакона.
Прас една дупка и ела та гледай. Ефекта е подобен на този когато хипопотам си маркира територията... :-D
Ама за грубо пълнене на дупки става.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Преброяване на мъжкарите :-)
  • 1
  • 2

Тема "Въпрос за Стара ПУ Пяна" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: