Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
men79 - специалист
При поръчката на вертикални щори, казах размера на прозореца , като мислех, че ще вземат под внимание да се оставят отстрани аванси, но са ги направили точно по прозореца и сега са малки. Въпроса ми е дали могат сега да се коригират, да се удължат по някакъв начин......алуминиевата релса то е ясно, че ще бъде нова по-дълга.... Може ли някой да каже нещо по въпроса?
От фирмата дали могат да направят нещо?
pipilica - майстор
Ми що ти мери тва си е работа на фирмата, те не мислят квот им кажеш тва правят. Ся за каквото и да ти променят ще ти искат пари.
men79 - специалист
Да, така направих за апартамента ми.., но в случая става дума за вилата, а тя е доста далече.... да кажем, че аз трябваше да си го направя.... сигурно ще коства други пари, въпроса е дали могат успешно да ги удължат......
cybersas - специалист
Е, какъв е точно проблема? Поръчваш по-дълги водачи и няколко допълнителни ламели от същия материал и това е?!
men79 - специалист
Да, въпроса ми беше дали мога да ползвам късите ламели да се удължат, а металната релса има ли начин да се удължи или ще ми трябва нова направо?
cybersas - специалист
ooooo, ама те и ламелите къси.... Няма оправия, брат... Една педя отвсякъде в повече трябва. Ако им беше казал, че това е СВЕТЛИЯ отвор на джама - да си добавят малко - нямаше проблем...

Ми в твоя случай си мисля, че е най-добре да ги пуснеш в OLX или където си решиш - някой може да ги купи, а ти наново - или мери като хората - с 30 см аванс ляво, дясно и долу или кажи на фирмата, че това е светлия отвор - да си добавят авансите...

За колко прозореца става дума - имам 5-6 лайсни и ламели бая от офисите, но са само зелено и жълто... Ако те устройва и дадеш размер, мога да ти подаря. Като нови са - поне зелените...
men79 - специалист
не , става дума за един прозорец 178 -148
cybersas - специалист
Ся ако кажеш кое височина, кое ширина и дали това е светлия отвор - да не ти дам пак нещо късо хе хе - ще потърся утре, обещавам. Пращам за твоя сметка по куриер дето кажеш - пари не искам. Или ако си от СФ - ела си ги вземи :) И за цветовете нищо... абе изобщо - ако искаш да свършим работа - прочети какво мога да ти дам и ми кажи, човече :partyman:

Тема "Вертикални щори - сгрешен размер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: