Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
Мавруда К. Мерловска
Здравейте,

заварих на къщата монтирани 3 сателитни чинии - булсатком, виваком и айтивипартнер. Пускани са разни кабели и има и два приемника с карти - на булсатком и виваком. Предполагам, че могат да се подновят абонаментите и всичко ще работи, но искам докато текат ремонтите по къщата да има някаква телевизия.
Въпросът ми е може ли да се приема тв с наличната техника и какво да направя?
dyaneff - майстор
Булсат примерно, можеш да си платиш таксата и да гледаш. Нямат договори.
kuger - майстор
dyaneff написа:
Договор няма, но картата е регистрирана на съответния субект. Не знам по номера на картата само дали ще стане. Може да приемат, че е крадено оборудването.
Тани - модератор
На мен ми дадоха допълнителен приемник и подписах от името на жена ми, като дори ЕГН не знаех, а само дата на раждане, та какво остава за плащане на сметка. Разбира се, че става. Само някаква символична такса включване имаше. Нещо от рода на 5 лева, ако не се лъжа.
kuger - майстор
Тани написа:
На мен ми дадоха допълнителен приемник и подписах от името на жена ми, като дори ЕГН не знаех, а само дата на раждане, та какво остава за плащане на сметка. Разбира се, че става. Само някаква символична такса включване имаше. Нещо от рода на 5 лева, ако не се лъжа.
Съгласен, но са отворили партидата на името и. Тоест, действаща партида с плащания, и добавят втори приемник.
Дано стане работата с колегата, да не се окаже забатачена, макар че, при неплащане спират данните към приемника.
До сега /почти 10 години/ съм нямал проблеми с тях, като изключим скапаните приемници.
Мавруда К. Мерловска
kuger написа:
dyaneff написа:
Договор няма, но картата е регистрирана на съответния субект. Не знам по номера на картата само дали ще стане. Може да приемат, че е крадено оборудването.
Предполагам, че освен по субект, картата е свързана и със съответния обект. А аз съм новата потребителка на имота.

Благодаря за отговорите. Ще се свържа с булсатком, щом може да ползва само за определен период.
radius - майстор
По обект не е свързана, затова си гледаш в Испания или пък на караваната. На мен единия приемник ми е на село в СЗ България, другия в Монтана, третия във Варна.
dyaneff - майстор
По принцип имат адреса на абоната. Но и номера на картата е достатъчен.
jorkataG - специалист
Була е по номер на карта, вадиш картата и преписваш номера. Отиваш в пощата диктуваш номера и виждаш на кого се води. Плащаш и гледаш без проблеми.
velas - специалист
Пусни ми на ЛС номера на картата.

Тема "Сателитна телевизия" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: