Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
simoda - напреднал
Привет!

Сблъсках се с един много досаден проблем, а именно намирането на МЕТАЛНИ декоративни капачки за винтове от този вид :
Изображение
Изображение

В няколко български онлайн магазина се предлагат подобни, но са с диаметър над 15мм и само в цвят хром, а на мен ми трябва капачка с диаметър 10-12 мм в цвят "злато", "месинг" или "бронз". В Алиекспрес има точно каквото ми трябва, но понякога поръчките им се забавят с месеци и предпочитам да си пазарувам от България, така че ако се сещате за български магазин който предлага подобни артикули, моля да споделите.

Отделно се интересувам дали подобни бронзови винтове е предлагат или изработват у нас:
Изображение

Благодаря предварително!
Дичо
hidrazin - майстор
Тези на първата снимка от Луизиана по 14,40$.
Тези от другите снимки - в ибейо.
Иначе разгледай и питай по магазините за мебелен обков. Примерно:
http://lotostrading.com/details.php?product=111
:partyman:
simoda - напреднал
Благодаря ти, hidrazin :). Утре направо ще звънна в този Лотос Трейдинг да попитам, а колкото до останалите видове явно ще се поръчват отвън. Ей, накрая ще взема да пусна един онлайн магазин за специализирани и декоративни крепежни елементи... или ще стана безумно богат или ще имам елементи до края на живота... :)
hidrazin - майстор
Е тези не ги знам. Просто ги намерих в нета.
По време оно (преди демокрацията) масово се използваха такива по мебелите - метални че и месингови.
Сега повечето у нас е пластамаста. :-D
А ако не ти харесва цветът - има достатъчно разнообразие на спрейове.
:partyman:

Тема "Декоративни капачки за винтове... Откъде?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: