• 1
  • 2
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
yavors - помощник
Значи, ще правя ремонт. Но в едната стая плочата предполагам ми е пропаднала защото леко да тропна там и вибрира цялата стая. Някои мойе ли да ми каже как мога да е укрепя?
masteradmin - майстор
Е от какъв материал е пода и плочата ?
yavors - помощник
Искам да укрепя плочата. Тя е циментова правена е преди 30 години.
Преди имаше върху плочата дървено дешуме и не се е осещало толкова но се като го махнах дори се вижда че е леко вдлъбната. Искам да слагам ламинат върху нея, но ме претеснява това тресене след време да не стане някакв фал.
velsi - Почетен майстор
Тези снимки едва ли ще ориентират някого. За бетонна плоча ли става въпрос или за гредоред?
yavors - помощник
Да, за бетонна плоча става въпрос. Искам да знам дали може да се укрепи или може да кара и така.
velsi - Почетен майстор
Няма как да е пропаднала плочата. Може би е прекалено тънка или нещо и липсва, знам ли... Дай някаква допълнителна информация за тази плоча и за цялата сграда.
yavors - помощник
Ами имам пламовете н а каштата но незнам кое точно трябва а пак и трудно се разчитат

Изчисления на стоманобетоновата работа на сградата

стомана Ст 3 и бетон Н 100

d=12 q=0.74 Mx=0.80

Но не знам какво значат и мисля че няма да помогнат. Има и още данни но ми е трудно да ги разчета.

Стаята е с размери 4.2/4.30 ще бъде спалня и мисля че няма да има проблем и така да я оставя. Само с нещо трябва да я невилирам ама трябва да е по лек материал да не я натоварвам допълнително
yavors - помощник
никои ли няма идеи ?
emil_v r - майстор
Kакво има под тази стая ,и твое ли е ? Какво значи "леко тропна там" и как вибрира , само по средата ,или и по краищата ? Като скочиш с двата крака по средата ?
  • 1
  • 2

Тема "Как да укрепя под" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: