• 1
  • 2
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
stefko047 - специалист
Купих си климатик втора употреба National 12-тица монтираха го работи долу-горе добре. Дистанционното му е универсално,не е оригинално казват че щом не е оригинал не може да изпълнява всички функций.National CSG 28-W .Това е цялото му име ако има някой книжка на български да мога да прочета всичко за този климатик за да мога да работя спокойно с дистационното без да ме е страх да не повредя нещо.Изобщо всичко ако съм пропуснал нещо. Благодаря ви предварително.
velsi - Почетен майстор
Нямаш шанс да намериш нещо на български. Тези климатици са само за вътрешния японски пазар. В най-добрия случай нещо на руски може да намериш. Не се притеснявай за дистанционното, няма какво да му стане на климатика. Единствената функция, която губиш е таймера, но то не е кой знае каква екстра.
Аз също имам втора употреба климатик.
stefko047 - специалист
благодаря,velsi ако можеш да ми кажеш някой руски сайд да мога да се уграмотя.
velsi - Почетен майстор
Сайтовете са стотици, но ако доста се поровиш може да успееш да намериш нещо такова, макар че продаваните у нас втора употреба модели са доста стари и шанса да попаднеш на каквото ти трябва е изключително малък.
stefko047 - специалист
Здравей владетельо на йероглифите :) :) а с превод на тези йероглифи ще ми помогнеш ли? това е на вътрешното тяло и ме интересува за какво се използва основно зеленото копче, както и останалите йероглифи свързани със светването на всяка отделна лампа при определен режим.
благодаря предварително!!!

Прикачен файл

013.jpg
013.jpg (60.37 KиБ) Видяна 4483 пъти
velsi - Почетен майстор
Абе аз съм един владетел.... мани мани...

Я кажи тази лампа кога свети, че нещо не се ориентирах. Другото е ясно.

Прикачен файл

013_142_.jpg
013_142_.jpg (65.39 KиБ) Видяна 4466 пъти
stefko047 - специалист
здравей, отново velsi относно лампата тя свети само когато го пусна в режим на работа но другите лампи ли са светодиоди ли са не знам но никога не светят това е от мен благодаря и чао.
velsi - Почетен майстор
Мисля, че разбра превода ми. Когато климатика е оставен с нагласен таймер да се включи в определен час, тогава ще свети лампата таймер. Когато се замърси филтъра лампата за филтър ще те подсети, че е необходимо да се почисти. След като си го почистил натискаш бутона ресет за да угасне лампата. Другата лампа не знам за какво е, за нея те питах.
stefko047 - специалист
Velsi аз нещо се обърках за тази лампа за която си сложил въпросителния нищо не мога да ти кажа, но горе на снимката с червената светлина за нея мога да кажа че тя свети когато пусна климатика. Това е. Благодаря ти още веднъж.
stefko047 - специалист
Здравей velsi съвсем случайно намерих оригинално дистанционно за климатик National ще ти го снимам да го видиш. Защото това което са ми дали е универсално и има голяма разлика. Но най важното че с универсалното не се задействат таймерите. Има ли възможност да си купя такова оригинално. Да мога да работя с тия таймери.

Прикачен файл

dist-no 1.jpg
dist-no 1.jpg (60.33 KиБ) Видяна 4337 пъти

Прикачен файл

dist-no 2.jpg
dist-no 2.jpg (66.59 KиБ) Видяна 4337 пъти

Прикачен файл

dist-no 3.jpg
dist-no 3.jpg (65.54 KиБ) Видяна 4337 пъти
  • 1
  • 2

Тема "климатик втора употреба" | Включи се в дискусията: