• 1
  • 2
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
bdimov - специалист
Здравейте,
Някой може ли да даде акъл откъде мога да намеря самозалепващо фолио обаче трябва да е огледално и навсичкото отгоре лепилния слой да е откъм огледалната страна :? :idea:
sspoko - специалист
поразпитай в МИКРО АСУ или ВАСКОНИ както и при дистрибуторите на 3М там качеството е най добро но пък и цените си ги бива
velas - специалист
Нещо не ми се връзва огледален слой и лепило...но може и да има... За какво ще го полваш такова фолио? (ако не е тайна :) )
bdimov - специалист
Ами идеята е да се изреже прозрачен плексиглас и да се залепи фолио за да стане огледало ( просто говорим за много нестандартна форма и от стъкло е мисия невъзможна ). Но проблема е че фолиото трябва да е отвътрешната страна.

Искам да използвам темата и за друг подобен въпрос ( няма смисъл да пускам нова тема ). Пак някой дали има идея откъде мога да намеря двойнолепещи кръгчета с различни диаметри ( от 10 до 25мм. ).
Въждал съм такива на разли дребни джаджи но незнам откъде да намеря. А и става ввъпрос за тези двойно лепещи, които са от малко по-дебелия вариант ( около 1мм. дебелина и представляват нещо като пресован дунапрен ), защото обикновенното двойнолепещо знаете че е много тънко и изглежда по-скоро като тънак лепилен филм, след като се отлепи от двете страни.

Мислих да си изрезвам такива с лента тиксо и дзамба но няма да стане.
sspoko - специалист
на пазара има огледала от пластмаса можеш да го режеш с макетен нож дебело е само два милиметра а огледалния ефект не се отличава от този на истинско огледало

Прикачен файл

P7100281.jpg
P7100281.jpg (48.24 KиБ) Видяна 6060 пъти
MamaMy - майстор
Отделно може да ползваш фолио за автомобилни стъкла. Там има огледално с лепило към огледалния слой.
kdobrev - специалист
Привет, може ли да ми кажете къде се продават тези не стъклени огледала и ако имат някакво име какво е.
teon - специалист
...да не отварям нова тема,- на терасата сложих микровълновата, а в/у нея едно грилче което ще се ползва от време на време...не ми се слагат плочки, по-скоро препоръчайте ми нещо като фолио,което от време на време ще трябва да се забърсва и с миещ препарат...стената на която евентуално ще се постави е боядисана с латекс...
KingLin - майстор
В практикер купувах преди година едни "винилови" пана, предвидени да се ползват като гръб между долен и горен ред кухня. 3 броя всяко по 1.20 м. бяха към 50 лв.
teon - специалист
...ще проверя,
а с какво лепило се лепят за стената...някакви др. предложения?
  • 1
  • 2

Тема "питане за фолио" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: