Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
Добър ден, въпросчето ми е, какво може да се измисли за крака на радиатор понеже в момента ползвам огнеопорни тухли, обаче не ми се вижда добре да го оставям така, днес ще слагаме ламинат и трябва да има някакви крака, куки в стената също не е оферта. Помогнете, какви крака може да се измислят?

С любов
Янко Майстора
velsi - Почетен майстор
Разходи се по магзините за мебелни аксесоари и намери нещо готово. Има разни метални крачета лъскави или не, регулируеми или не.... Аз бих ги сложил да стъпят направо върху ламината.
Последна промяна от velsi на пет фев 02, 2007 11:14 am, променено общо 1 път.
Мерси за отговора, ще изчакаме и други предложения, и ще видим, добре ще е да е с подръчни средства защото не съм сигурен, че има такива неща в наще магазини.
Всичко зависи от вида на радиатора.Ако ми кажете какъв е мога да дам идейки.
14 ребра чугун - към 150 кила на pvc тръби
Това е най-трудният радиатор.В магазините не знея да има нещо подходящо по магазините.Аз лично си направих подови стойки от профил 20х20мм,но те се слагат преди ламината иначе е доста грозно.
Мерси на висички които писаха. Стигнахме до решение да облицоваме тухлите с ламинат.
CnapKu - специалист
А за панелни радиатори да дадете идея как да се сложат на такива стойки ? И те продават ли се или ? Поне скица .. знам ли и аз :)
8180 - майстор
Yanko_Maistora написа:
Мерси на висички които писаха. Стигнахме до решение да облицоваме тухлите с ламинат.
Не ги разбрах много тези тухли, НО да има въздух отдолу - да не затворите всичко, ей :!: :!:

Тема "Радиатор върху ламинат, как?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: