Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
В банята кадето минават тръбите за парното в панела има вкарана метална тръба и после в нея са прекарани тръбите за парното, за съжаление обяче от комшията отгоре като се къпе между двете тръби влиза вода и при мен прокапва. Опитах даму обясня тои каза че нямало такова нещо и тва прокапване било от влагата, от тук отпада решаването на въпроса отгоре, дайте идеи с какво да запълня разстоянието между двете тръби че да не тече при мен? Говорим за около 1-2мм фуга но и двете тръби са ръждясали.
Osiris - специалист
теча трабва да се спре отгоре :?
Стефан - майстор
Трябва да има разбирателство между съседи :? Така смятам аз. Трябва добре да се огледа проблема. Ако е от съседа, когато се къпе, е по-лесния вариант. Просто се изолира отгоре.
Много често обаче проблема е от пробив от тръба в самата бетонна плоча между етажите.
masteradmin - майстор
Напълваш го със санитарен силикон,като гледаш да няма дупка която да се пълни с вода. Имали нисък участък където се събира - каквото и да сложиш тя ще се просмуква.
hkoko - специалист
Ако си панелен апартамент не забравяй,че м/у кабинките на баните има доста голямо разтояние и не е задължително при съседа ти отгоре да влиза вода точно от твоите тръби.Теча може да е на другия край на банята му.Но със силикон отдолу няма да си решиш проблема.Говори с благ тон със съседа си , пийте по 3-4 благи ракий.Гледайте при него и където се усъмните силиконирайте при него а не при теб. :idea:
masteradmin - майстор
Да май съм забравил да спомента че трябва да е откъм съседа, но то се подразбира.
Благодаря за отогворите, ще си говорим пак със съседа, дано се мине с благия тон.

Тема "Проблем с теч" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: