• 1
  • 2
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
vlax - майстор
Айде като съм почнал...ми то не мога да си пия ракията спокойно...каквото прочетеш и ....

https://dnes.dir.bg/obshtestvo/17-po-ma ... ite-lekari

Като влеза на етажа където ми е Джипито ми то от 11-12 кабинета само 2-3-ма са Не пенсионери
Какво правим ?
:partyman:
nikolson - майстор
И нашият се пенсионира от 01.01. Какво да правим? Търсим друг.
vlax - майстор
съб дек 28, 2024 2:13 pmnikolson написа:
И нашият се пенсионира от 01.01. Какво да правим? Търсим друг.
Не го търсиш,отиваш при Новия който си харесаш да те запише и готово...

А той е човека който трябва да ти даде направление в подходящия момент,а не да се прави на велик и да не ти даде направление за специалист и да се мъчи да те лекува...
ESPACE - майстор
съб дек 28, 2024 2:18 pmvlax написа:
А той е човека който трябва да ти даде направление в подходящия момент,а не да се прави на велик и да не ти даде направление за специалист и да се мъчи да те лекува...
Че то ако ГП-то само дава направления и аз мога да стана. Все ще определя в зависимост дали го боли човек крак или г*з към какъв спец да го насоча.
vlax - майстор
съб дек 28, 2024 2:21 pmESPACE написа:

Че то ако ГП-то само дава направления и аз мога да стана. Все ще определя в зависимост дали го боли човек крак или г*з към какъв спец да го насоча.

Че ти какво очакваш от него.В общи случаи се справят.Но когато им свърщат направленията за тримесичието гледай какво става...

ПП То и кучето гледало но не е станало касапин.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Нашето джипи стана Семеен лекар на годината/2016... В статията пише, за тогава, че има над 6000 пациента. Скоро ще се пенсионира, но от година заедно с нея е един красив млад лекар... В практиката и има педиатричен кабинет, лекарски кабинет, манипулационна, кабинет за обработка на документи и още един, непознат за мен кабинет. Няколко лекаря са, мед сестра и тн. И да я няма Докторката, работата си върви
Отдавна в Русе свестните лекари не поемат нови пациенти...
Мойто не бях го виждал пет години. Жив е, потвърди ми колежката от "Заявления СУМПС".
Отивам, около него две млади дофторки и нова мед сестра.
И двамата се зарадвахме, че още се бутаме в това измерение. Обади ми и назначи някакви "безплатни" неща. Абе, почти като майчина ласка!!!
vlax - майстор
нед дек 29, 2024 11:51 amТрифон П.Трифонов написа:
Мойто не бях го виждал пет години.
Направленията за профилактика по пощата ли ти ги праща?
нед дек 29, 2024 12:21 pmvlax написа:
нед дек 29, 2024 11:51 amТрифон П.Трифонов написа:
Мойто не бях го виждал пет години.
Направленията за профилактика по пощата ли ти ги праща?
Отчетохме пет години безпрофилактичен период, Влакси.
До 45 бях безсмъртен, ако си забравил. После ми стана скучно и безинтересно, та се освободих от тия окови на времето.
Не зная, ще те успокои или разстрои резултата......имало туморни маркери и още кво ли не в това изследване. Лаборантката се хвана за банката.
Исках да кажа- в болница не ходя, освен да дам кръв. Последното беше медицинско за СУМПС.

пп. Баси, как лети времето! В края на януари става 6 години на Тати. Тогава се видях предпоследно с GPто.
vlax - майстор
нед дек 29, 2024 12:24 pmТрифон П.Трифонов написа:
Лаборантката се хвана за банката.
Лаборантката с гръб към тебе ли беше като се хвана за банката?
Да няма нови методи за изследване на простатата и аз да съм пропуснал? :-D
  • 1
  • 2

Тема "GP-то" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: